Az SZDSZ-es Horn Gábor nyílt levelet intézett a fideszes Balog Zoltánhoz

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gyulabors
"Kedves" Magyar?

Az én levelem azért íródik, mert a közöttünk lévő ellentét már mérhetetlenné vált!
Ne szeress engem! Én sem teszem! Helyette szeretem a gyerekemet, páromat, szüleimet, nagy szüleimet, a még meg nem született unokáimat, a régen elhunyt déd és ükapámat és ükanyámat! Illetve rajongok a hazámért, mert én tudom "Vörösmarty. Szózatát: Itt élned, halnod kell!"
Ellenben tisztelem a barátaimat!
Milliárdokban mérhető az, az összeg mellyel a Roma Integrációs Program (maszlag, gumicsont) lenyúlásával havonta az EU a számládra utal.
Te csak annyit érzékelsz, hogy palotában laksz, míg mi a roma telepeket akarjuk felszámolni, a gyermekedet a pedagógusok dédelgetik, az enyémek pedig az utolsó padban ülnek, a felzárkóztatásra kapott plusz pénz megy a fűtésre, esz-közre, villanyra, melyet a gyermekeitek is élveznek.
De nem jut korrepetálásra, külön órára. A gyermeked így jobban kupálódik, az enyém az utolsó padban ül és unatkozik, egyetlen feladata van csendben marad-jon. Nem fejlődik.
Igen óriási különbségek vannak köztünk!
Te az öreg, beteg apádat, anyádat az öregek otthonába dugod, és spekulálsz a jussra, én pedig ha beteg ápolom, és mint egy gyereket gondozom, még ha szű-kölködöm is. De arról szó sem lehet, hogy eldobjam, mint egy megunt, felesle-ges balanszot. Menjünk be együtt a szociális otthonokba, és a szemeddel láss ne csak nézz!
Ha téged alkalmazlak, akkor minden rád bízott feladatot többször kell utánad ellenőrizni, mert nehogy egy cigo jobban értsen hozzá, mint Te! A munkahelyi szarka is az esetek nagy részében hozzád köthető, mert roma romát NEM LOP MEG!!!
Az Európai államoktól rám kapott valuták szépen feloldódnak a nagy közösben, melyet Te jobban kihasználsz, mint én!
Mind a ketten tudjuk, hogy mi lenne a megoldás! Ha ne adj isten magunkra, hagynál nagyon látványosan, nem javulna a helyzetünk, de a tied látványosan romlana már akkor is, ha a lesíbolt cirka 100 milliárdot, amiről azt állítod, hogy ránk költötted végre valahára elszámolnál és a hiány felelőseit, megneveznéd!

700 éves államalkotó nemzetiségi üdvözlettel: A CIGÁNY

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.