A magyarok többsége szerint a cigányok nem szeretnek dolgozni, sőt úgy vélik, ez a legfőbb oka hátrányos helyzetüknek is - derült ki a Progresszív Intézet felméréséből.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jband
Zsoltit meg mélységesen elitélem, mert nem áll velem szóba, és nem mondja meg, h hogy van az, hogy elítéli a raszizmust, és mégis beengedi a kuruc.info híreit. Ja meg másik munkája a lapszemle.hu ott virít a kuruc partneroldalai közt a címlapon.. Hogy is van ez?
Jenni
@Evikati: megfogadom a tanácsodat:D
furfang
@jband: Ne áltasd magad, Kuruc- info nélkül is tele a tarisznya a cigusokkal, és bűnözési szokásaikkal.

nyirtass
Szerintem ez abból adódik, hogy a magyarok 70 %-ának volt egytől több, talán még súlyosnak is nevezhető, /"áldozatként"/ tapasztalata a cigányokkal, a környezetéből rengeteg hasonlót hall is, - amit a saját tapasztalata alapján értelmezni sem nehéz, és így születik meg az "általánosított" vélemény.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy vannak tisztességesen élő cigányok is. A magyarok elött sajnos erre van a kevesebb példa, részben azért mert ilyenekről "nem panaszkodunk", másrészt sokuk úgy él, hogy a társadalom még a cigány jelzővel sem illeti etnikuma miatt, hanem automatikusan besorolja a magyarok közé.
fierce
A (nemzetközi) helyzet egyre fokozódik...
:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.