Az InfoRádió híradása nyomán az Alkotmánybírósághoz fordult a Lehet Más a Politika az önkormányzati ingatlanok kedvezményes bérbeadásának jogosságát kifogásolva. A párt szóvivője elmondta: a parlamenti pártok kapnak állami támogatást, a kedvezőbb anyagi helyzetük pedig nem közérdek, így nem járna nekik kedvezményt az önkormányzatoktól.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antonka
tetszik nekem ez a csapat. már régen mondogatom, hogy milyen egyszerü lenne rendbetenni a pénzügyeinket. az egyházat tartsák el a hivők, az iskolákat a diákok szülei, a pártokat a párttagok, a kórházakban ugyis fizetni kell, ha nem akarsz a folyosón lenni egy priccsen, a fizetés legalább hivatalos volna. képzeld mennyi pénz maradna jó dolgokra, mert ugye a pártok nem ide tartoznak, azok csak rosszat hoztak az országnak, akkor is amikor csak egy volt, most a több egyenesen sáskajárás.
reallatas
Ez már majdhogynem közhelyszámba megy, a párkasszák a korrupció melegágyai, s a naív vélemény alkotásba roppant belefér, mi fizetjük, majd ha ujfent probléma van megint mi fizetünk, mi választjuk s a végén mi szívunk. Na csak így tovább emberek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.