A Fidesz mérlegét a hiteltörlesztés, az MSZP-ét a székházfelújítás fordította deficitesbe tavaly. A kormánypárt 762 milliós, az ellenzéki 112 millióst hozott össze - derül ki a friss HVG összeállításából.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paragrafus
Több mint kétmilliárd forintos adósságot görget maga előtt a Fidesz, ha pontosak a párt elmúlt négy évben közreadott beszámolói.

A legnagyobb ellenzéki párt tavaly csaknem 400 millió forint hitelt vett fel, ami azonban jócskán elmarad a 2006-os 1,5 milliárdos banki kölcsön mögött.

A Fidesz 2007-ben csak negyedannyit költött politikai tevékenységre, mint a választási évben; míg tavaly csak félmilliárdot, egy évvel korábban több mint 2 milliárdot fordítottak erre a célra.

A párt anyagi helyzetén sokat lendített, hogy újabb tízmillió forinttal gyarapította a bevételeket egy titkos, jószívű adományozó, Szarvas Károlyné. A Fidesz egy ismert személyisége, Papcsák Ferenc jelenleg önkormányzati – korábban parlamenti – képviselő követi 2,11 milliót, míg A Heti Válasz kiadója 6,2 milliót adott a pártnak.

A Fidesz által közreadott pénzügyi adatok szerint a szokásos adományok alig több mint harmada folyt be a pártkasszába. Az e címen kapott 87 millió forintos támogatás több mint felét (45 milliót) viszont kis összegű, félmillió forint alatti adományokból gyűjtötték össze.
bigyibogyo
@menasagh: akkor nagyon egyet ertunk, abban, ha jelenlegi politkiai szinteren jatszok egyike sem erdemli a bizalmat
basatu
Mint tudjuk az ügyészség vizsgálja a "Strabag" ügyet mivel ők egy alapítványon keresztűl juttattak pénznt az MSZP és és az SZDSZ kasszájába.És ennek ellenére ismét tendert nyert a "Strabag" tehát a korrupt pártok ismét kapnak judáspénzt így nem aggódnak a pénzük miatt.És ugye akkor még nem beszéltünk az ingatlan és egyéb kormányközeli pénz síbolásokról,mert ugye éppen most bukott ki a "Sukorói" ingatlan botrány .
eutanazia
Szerintem mindegy melyik pártról van szó, Meggondolatlanul költekeznek. Persze könnyű az adófizetők pénzét szórni!Talán ha megvonnák tőlük az állami támogatást, aminek lenne helye máshol, nem "élnének" ilyen nagylábon. Tartsák el magukat a befolyt tagdíjakból!!!!
basatu
@eutanazia: Több ott a lopott pénz mint a legális,azért hazudoznak mindenfélét.
xu
Szomorú ez. Társadalmi pénzek társadalmi kontroll nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.