Levélben fordulnak valamennyi illetékes minisztériumhoz a gyulai önkormányzati képviselők a Gyulai Húskombinát Zrt. megmentése érdekében - közölte Perjési Klára, a város szocialista párti polgármestere és országgyűlési képviselője a testületi ülést követően.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
arra lennék kíváncsi mi a frász kell abba a kolbászba külföldről.Jó a borson kívül de más minden megvan itthon azt csodálkozik hogy nem megy?Csába a vezetéssel. (egy öreg hentes,aki még csinálta ezt a kolbászt magyar alapanyagokból)
Tcat
Mikor felreppent a hír akkor én is azon akadtam ki, hogy a mi a túrónak kell külföldről behozni az alapanyagok jó részét. Konkrétan azokat amik itthon is beszerezhetőek lennének...
qxy
Szerintem itt is az lehet mint sok csődbe ment üzemben. valahová be kell dugni az apuka hülye fiát. mindeggy hová csak ne keljen dolgozni meg sok pénz legyen aztán majd megy valahogy. Sajnos sok ilyen volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.