Az MSZP szerint a Fidesz programjának körvonalai: hatalom a hatalomért, erő, bosszú az embereken, listázás, de ennek megvalósítását a szocialisták megakadályozzák - mondta Vadai Ágnes, az MSZP országos elnökségének tagja vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
A 7 éves ámokfutás, Keller boszorkányüldöző hivatala, az őszödi beszéd utáni rendőrattakok után a Fidesz szemére hányni a hatalom utáni vágyat elég abszurd. Ők most miért is vannak beleragadva a székükbe, holott már x-edszer bebizonyították fényesen alkalmatlanságulkat, a népség pedig, hogy menjenek már a .....Talán egy előrehozott választáson kaphatnának autentikus választ Vadaiék, miért nem akarják, akkor tényleg bebizonyosodhatna, hogy csak a Fidesz akarnokságáról van-e szó?
Csubaka
Javitsatok ki ha tévednék,vagy lemaradtam volna valamiről. Én úgy tudom, hogy a jobboldal két harmados többéségét jósolta meg Orbán, amelybe értendő az KDNP és a Jobbik is. Ez utóbbinak tudomásom szerint ők sem tapsolnak.
A leszámolást én a magam részéről az elvárt és jogos felelősségre vonásnak nevezném. Egyébként megjegyezném azt is, hogy tök véletlenül éppen az MSZP vezetése alatt történt meg, hogy Orbán Viktornál és Varga Mihálynál rendkívüli ellenőrzést tartott az APEH. Nem kellene kígyót békát kiabálni egymásra! Az MSZP az elmúlt 6 évben mindent megtett azért, hogy elnyerje a társadalom haragját, és a felelősök megnevezését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.