Antiszemitának szánt idézet a Bibliából, szükségünk van az uniós forrásokra, a Fidesz az istennek köszöni, ha 11-nél több helye lesz az európai parlamentben, "a holokauszt különösen aljas tett volt", Szekeres Imre az élet hőse akar lenni. Az ünnepi hangulat láthatólag begyújtja a demagóg bombát a derék magyar (és szlovák) politikusokban. Nézze meg, milyen látszattémákat csócsáltak a pártok kijelöltjei minden idők leglanyhább választási kampányában! Bónusz: gyerekek vegyvédelmi szerelésben a kormányzati rendezvényen.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
Lehet mazsolázni! Sok hülyeséget beszélnek.
g1983
A Parlamenti politikai elitnek semmi sem szent. Rájuk férne a leváltás.
bigyibogyo
@g1983: lelesznek :)
aszem ebben erte egyet mind a 2(3) oldal,h a mostani elit tehetetlen es hiteltelen,h menniuk kell...
xu
@bigyibogyo: Még jobb helyre fognak néhányan menni: az EP-be!
g1983
Pedig egyszerű a megoldás, csak a megvalósítás lenne nehéz. Túl sok a Fidesz fan meg az MSZP fan. Az MDF-esek és az SZDSZ-sek kevesen vannak, de vannak azért. Fogni az összes parlamenti párt embereit, és becsukni őket valamelyik börönbe egy-egy kigyúrt cigány mellé. Lenne hely mindenkinek. :) Addig amíg az ellopott nemzet vagyonát és a fel vett EU-s hiteleket vissza nem fizetik teljesen. Utána kiutasítani őket az országból, és valamelyik lakatlan szigetre száműzni őket.
xu
@g1983: Kissé zavaros az ügy! A fanokat is becsuknád vagy nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.