Mohácsi Viktória hagyta ki a legtöbbször a magyar EP-képviselők közül a plenáris üléseket, mulasztási rátája csaknem 50 százalékos. A legszorgalmasabb magyar Szájer József volt, derül ki a Nézőpont Intézet által készített rangsorból. Az összesített "versenyt" szintén Szájer József nyerte, bár a legaktívabb képviselő Hegyi Gyula volt.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MaxGraf
Hogy mernek erröl a finom úri nöröl ilyen csúnyákat irni? Nem jár be dógozni? Neki más feladata is van! Uszitani a cigányságot a magyarok ellen! Abban pedig jeleskedik!
eutanazia
- Miért vannak a romák kisebbségben?
- Mert a többség börtönben van.


Csubaka
Hátha valaki emlékszik Viki Veszprémmel kapcsolatos megnyilatkozására. Igen, amikor szerinte a Cosma cigányozott.
Szóval akkor azt mondta, hogy a vámőrök szúrós tekintettel nézték őt és férjét és éppen csak meg nem kérdezték tőlük, hogy honnan az a drága autó. Mert cigány!

Szóval! Az egész balhé a vámügyőrség miatt van, mert a "szúrós" tekintetük miatt Viki már az Eu Parlamentbe is fél(50%)ve teszi be a lábát.
És ha netán valaki utána néz, hogy a maradék 50%-ban mit csinált, mihez szólt hozzá, vagy betegre röhögi magát, vagy mély szégyen érzettől áthatva kér bocsánatot az olaszoktól. Ugyanis Viki az EU Parlamentben kérte számon, hogy milyen jogon akarnak nyilvántartást készíteni az olaszok az ottani cigányságról!!! Mi pedig csodálkozunk, hogy a szlovákoknak nem tetszik az magyar mentalitás?
madlaci
Tudjátok mikor dolgozik ott kinnt a nagy messzeségben? Például amikor az olaszliszkai események történtek, vagy amikor a tanárokat verik a "szülők", vagy azt se tudja hol van Fadd. Na, ilyenkor "dolgozik", és nem ér rá döngetni a mellét, hogy "ez" azért van mert cigányok vagyunk!
xu
@madlaci: De legalább bejárna a munkahelyére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.