A szocialisták felélték a holnapot, hogy hatalomhoz jussanak, és felélték a mát, hogy hatalomban maradhassanak - mondta Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke a párt XXIII., tisztújító kongresszusán szombaton Budapesten.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

samuel
Komolytalan a megállapítás legalábbannyira mint aki tette. A szocialista kormányzat rendkívüli törődést tanusitott bizonyos népréteg iránt és a 2003 után nyugdíjba vonúltakkal szemben. A magyarországi szociális rendszer egy bizonyos munkakerülő néprétegnek munkanélkül biztosít olyan mértékü segélyt,hogy váletlenül se jusson eszükbe az,hogy becsűletes munkából kényszerüljönek megélni.Az utóbbi 4 évben öregségi nyugdíjba vonulók 20-40 %al kapnak magasabb nyugdíjat mint az Orbán kormány idején nyugdíjba vonúltak. Amennyiben a fent említett kiváltságosak rá szavaztak volna a korrupt bagázsra szoros erdményt értek volna el.
marlin
"Nehéz feladat vár ránk, azért küzdünk, hogy szabadság és demokrácia legyen Magyarországon" - zárta beszédét Pelczné Gáll Ildikó.

Ismerve a Fidesz-demokráciát, nekem ez a pecekné nem tetszik annyira, mint a vezérkarnak!
Lajos10
Ha ennyire nehéz a feladat akkor miért is ragaszkodnak ennyire hozzá?Talán csak nem az a baj mint a cigányokkal hogy el kellene menni dogozni és ez már nem járja az ilyen (úri),,embereknek "
xu
Kedves kommentezők! A haza megmentése senkinek nem jut az eszébe? :)
zia
Pelczné Gáll Ildikó közölte: a családok, a gazdák, a vállalkozások mindannyian meg tudják oldani saját problémájukat, de az soha többé nem fordulhat elő, hogy egy kormány maga legyen a probléma.

Addig amíg ilyen terheket rónak ránk ez nem megoldható.............

@samuel: az is az mszp vívmánya, hogy emelték a nyugdíjkorhatárt, nehogy megérjük!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.