Lendvai Ildikó szerint Orbán Viktor is tudja, hogy kormányra kerülése után sem folyósíthatná újból a 13. havi nyugdíjat. A szocialista pártelnök nyílt levélben kérdezte meg a Fidesz elnökétől, mit tenne a 13. havi nyugdíjjal, ha kormányra jutna. Megkéri arra is, hogy udvariasabban válaszoljon, mint Dávid Ibolyának.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@zia: MSZP több nejűség!
SZDSZ Több férjűség!
És már a condom iparág is befuccsol!
Nem kell küzdeni a nem kívánt terhesség ellen!
Bár, ha a nők egynemű szerelmében egy kis ondó mozog a nyelven, akkor még ez sem biztos!
Mint ebben a zűrzavarban semmi sem!
kaffer
Kedes hozzászólók!
Figyelmetekbe ajánlom az alábbi mondást.
" A stílus maga az ember."
ophisz
Látszik ki a kis kakas a parlament poros porondján , kihez dörgölőznek , bocs de szebben nem lehet:D , és még igaz is :D vénülő pipíkék . Nem is a riadtan bátortalanul pislogó Bajnai ! akinek a kezdet kezdetén megmondták 1 év (szerintem kevesebb) megy a levesbe :D Viktor kakas aki még kukorékol párat tyúkocskái kárálnak 1 picit futnak 1 kört előle ( mert ez így illik ) I
Égkékfűzöld2x2négy
Az MSZP nyugdíjterve inkorrekt, de működik: megemeljük egy fenntarthatatlan szintre, akár hitelből is. Utánunk bárki jön, kénytelen csökkenteni, aztán a nyugdíjasok megbuktatják a következő választáson.
Ez ellen csak annyit lehet tenni, hogy a Fidesz a családosokból több szavazót állít maga mellé, mint amennyi nyugdíjast elveszít.
Ez a baloldali játékstratégia viszont a jólétünkre megy, aki nem hiszi, nézzen körül. Ki kéne lépni a csapdahelyzetből, de hogyan?
Olvassátok el Hankiss Elemér: Csapdák és egerek 2009 című könyvét, abból diagnózist és gyógymódot is meríthettek, pártfüggetlenül. Plusz nézzétek meg a lehetmas.hu oldalt, jó állásfoglalásaik vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.