Nem hívták meg az előző főbírót, Lomnici Zoltánt arra fogadásra, amelyet Baka András megválasztása után tartottak a Parlamentben, az államfő szobájában. Az eredményes választást követő koccintáson az elődön kívül az igazságszolgáltatás szinte valamennyi fontos képviselője ott volt. Érdeklődésünkre az államfői hivatalnál azt mondták, hogy Lomnicit valóban nem hívták, a "meghívó döntése" volt, hogy kit vártak és kit nem.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
OKOS
@oldboy: Hiába töltött be különböző magas pozíciókat, attól még egy aljas kétszínű senkiházi. És még mi derül ki róla.
Rajta kívül van más példa is ugye a "hazug ember, és a sánta kutya" ő hamarabb megbukott.

Valamikor a válságkezelés idején Németországban Hitlernek elévülhetetlen érdemei voltak. Mégsem erre emlékeznek az emberek, hanem a rémtetteire.
ugyeugye
@Meggyfavesszo: ha rajtad kívül mindenki buta itt a kommentelők között, te mit keresel itt???
furfang
@oldboy: a francia becsületrendet Medgyessy Péter is megkapta..........( annyi áramdíjat fizetünk nekik,amivel Párizs díszkivilágítását dalolva meg tudják oldani)
Megfontolt
@ugyeugye:
"Sajnos buták vagyunk, vagy inkább ostobák, nem is buták. Jön ez a Lomnici srác, mindenféle Eu-s bírói pozícióval, kitüntetésekkel, tanárkodással, stb. Aztán kiderül róla mekkora egy "genny" alak. Ahelyett, hogy mindenki a fejéhez csapna és azt mondaná vazzzze, mekkora béna vagyok, hogy eddig nem vettem észre, ehelyett nyugtatgatjuk magunkat, hogy vazzzze Lomnici mennyi pozíciót és kitüntetést kapott, tuti csak becsületes pali lehet! A nagy LÓFA**T!"

Gondolom a fenti idézetből szűrted le a mondandódat: "ha rajtad kívül mindenki buta itt a kommentelők között, te mit keresel itt???"

Rosszul következtettél vagy értelmeztél Ugyeugye.
Nem mondtam, hogy csak Én vagyok okos, mindenki más buta a kommentelők között.

Nyelvtan:
Én VAGYOK
Te VAGY
Ő VAN
Mi Vagyunk
Ti Vagytok
Ők Vannak

Tehát Mi Vagyunk, azaz, én+te+ő+ti+ők, tehát mindenki, nem csak a kommentezők, hanem úgy ámblokk mindenki kerek óperenciás tengeren innen és túl. Nem személyeskedni akartam, csak elmondtam, szerintem az emberek hagyják magukat átverni, ezért tudnak velük elhitetnek mindent.

Amúgy a butát javítottam és ostobát mondtam, szerintem jobban illik a mai világra. Inkább ostoba az emberiség mintsem buta.

Nap mint nap elkövetjük az ostobaságok garmadáját, de ez természetes, ez olyan "emberi":)

Pl.: ostobaságnak tartom Lomnici leváltásánál kialakult protokoll visszásságból arra a következtetésre jutni, hogy Sólyom már megint milyen....... köztársasági elnök.
Miközben tudjuk, hogy Lomnici az elmúlt 1 évben nem kicsit hátráltatta az Őt követő Főbíró kinevezését.

Milyen érdekes, hogy egyeseknél ez eléri az ingerküszöböt, hogy Lomnici kint maradt, viszont az, hogy 1 évig nem volt Főbíró, hát..... Írják már le a hozzászólok, lássuk arról, hogy vélekednek.

Amúgy kérem szépen, ez a 21. század. A változás évszázada, ami nemhogy a protokollt, de még az annál 1000szer kisebb jelentőségű dolgokat is megváltoztatja.

Ejjj, már annyira belemélyedtem ebbe a Lomniciba, még a végén belátom, hogy mégiscsak be kellett volna engedni, aztán hagyni magába had följön. Mindegy, megtörtént és kész, felesleges ezen vitatkozni, miért jó vagy sem. Ennél nagyobb bajunk ne legyen és paradicsommá változik a világ.

Üdv.
Felejtsük el ezt a Lomnici históriát, semmi érdemleges nem lesz belőle.
ugyeugye
@Meggyfavesszo: mondjuk jó helyen kopogtatsz a nyelvtannal, van egy diplomának nevezett papírom róla :)

amúgy meg sztem azért nem azon akadtak ki itt az emberek, hogy nem volt főbíró egy évig, mert a téma arról szólt - ha már nyelvészkedünk - , hogy nem hívták meg a protokollra a Lomniczit.
De igazad van, kár ezen az egészen ennyit rágódni.
Engem pl. sokkal jobban zavar a Föld nevű bolygó állapota, mint hogy koccintott-e a Sándor palotában két közszolga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.