Frászt kaptunk!

Forrás: stop.hu
Feltöltő: xu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsbela
Mi a Ferihegyre menő légifolyosó alatt lakunk, naponta én is többszőr betelefonálhatnék az alacsonyan szálló, hangos repülők miatt. Esténkét pedig azért, hogy a délre néző ablakaimon a leszálló fényükkel bevilágítanak.
A kegyeleti megemlékezés nem minden napos dolog, egyszer-egyszer ki lehet bírni.
MaxGraf
@sisak: Fel kell oszlatni ! A pár maradék gépet pedig eladni valami afrikai törzsfönöknek. Igy legalább bejön egy kis pénz amit a szadesz még a halála elött lenyúlhat.
reallatas
@sisak: Nagyon is értelemszerű amit írsz, ez hajaz a valódira.
Vera1944
A vadászrepülőket, de az utasszállitókat én is szeretem és megcsodálom. Az igaz, hogy az egyenruhásoknál van diszsortüz itt meg repülő volt, de tényleg lehetett volna előre szólni (rádión keresztül) hogy ne ijedjenek meg az emberek. Nyugodjon békében az eltemetett pilóta.
Csubaka
Nem lehetséges, hogy ez valamiféle pszichológiai teszt volt arra az esetre, ha netán a rasszizmus és a fasizmus térnyerésére hivatkozva katonailag be kellene vezetni a rendkívüli állapotot? Ha akkor ilyen repülőgépek röpködnének felettünk és a decibelek százai tépnék a fülünket vajon miként reagálnk?
Esetleg fel lehetett mérni, hogy egy fegyveres hatalom átvétel (megtartás)milyen mértékben rettentené el a társadalmat és milyen mértékben demoralizálná az ellenzéket? Érdekes kérdések és még érdekesebb eredmények!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.