Jó esély van ugyanis arra, hogy a Nemzetközi Valutaalap által nyújtott hitelkeretet nem fogja Magyarország teljesen felhasználni, és ha jövő tavasszal lejár, nem lesz szükség a megújítására.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ariel
- Eddig sem lett volna szükség rá, de politikusaink kapzsisága, valamint a külföldi érdekeltségű bankok "megsegítése" "szükségessé tette őszerintük.
- Az államkötvények kibocsájtásával se legyenek illuzióink, mert az sem a magyar gazdaság fellendítését fogja szolgálni, hanem feneketlen zsebek illetéktelen tömőanyagaként fog elfolyni. Magyarok politikusok is megtanulták, hogy lehet fedezetnélkül pénzt kibocsájtani, és a más f@szával a csalánt verni, a saját élvezeteik kielégítésére.
Nem az a kérdés, hogy hogy lehet fedezetnélküli pénzt "csinálni", hanem ezeket a pénzeket mire használják fel.
- Amikor kimerítették a fedezetnélküli pénzek gyártását, akkor rájönnek, hogy ez a pénz is kevés, mégis csak kell hozzá az IMF hitel maradéka.
- Egyébként pedig az eddig felvettekhez képest a visszamaradott hitel már nem olyan jelentős összeg amit hivatalosan is el lehet lopni, tehát kellett más forrásokat is keresni, így született meg a kötvénykibocsájtás ötlete.
tsabeeka
@ariel: ezekben a "külföldi érdekeltségű bankokban" van a magyar emberek pénzének jelentős része.
rodeokutya
De azért Viki fel fogja venni mer' kell a családnak a zsé.És jobb ha az egész ország dobja össze a törlesztőrészletet.

@ariel: Ehhez mit fűzzek hozzá.Leírtad amiről valójában szó van!Kéne indítani egy valóság TV-t és csak a népbutításokat kéne magyarra fordítani.
Hogy láthassa az egyszerű kevésbé gondolkodó vagy csak gondolkodni lusta ember is miről is van szó ebben a kicsiny országban.Mikor mivel dobnak át minket a palánkon.
ariel
@tsabeeka: Jól mondod! Azért nemlátja többet a magyar a pénzét, hacsaknem politikus az illető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.