Akár tíz évre is bezáratná a Magyar Vendéglátók Ipartestülete azt az éttermet, amely túlszámlázással vagy másképp károsítja meg külföldi vendégeit. Alexa György, az Országgyűlés fogyasztóvédelmi bizottságának elnöke a felvetés kapcsán azt ígérte, hogy bizottsága ősszel megvizsgálja a javaslatot, de úgy véli: azt ebben a formában nehezen lehetne beültetni a jogszabályi rendszerbe.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gesa
Több évre lakatot tennének? Remélem úgy gondolták, hogy az elkövetőre. Nem az üzlethelyiséget kel büntetni, hanem aki üzemelteti. Nem gond:nyit másikat más nevén. Hatalmas bírságot kellene kiszabni alsó határ:10 millió, ha nem fizet, akkor börtönbe vele, így már van értelme a tiz év lakat alának. Óriási presztizs veszteséget okoz az orzágnak az ilyen az a baj itt nálunk, csak a dádá megy , ahelyett, hogy odacsapnának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.