Az MSZP frakcióvezetője szerint a miniszter egy beosztottja tévedett, elég őt kirúgni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MaxGraf
Már rég idöszerü lenne a menesztése.Illetve a nagyon is olajszagú múltját tekintve oda sem lett volna szabad ültetni. Bár valószinü sokat tud az "elv-bün"-társairól.Ezért a "büntethetetlen" kasztba tartozik.
rodeokutya
@MaxGraf: Ez akkor volna szép ha elöbb az szdsz tűnne el majd 2 percre rá a drazsé is levetné magát a taigetoszról.Hiszen az öngyilkosság az önkritika legtisztább formája.
1951
Ahhoz, hogy az előttem levő 6 hozzászólónak igaza legyen, elsőként a társadalomnak kellene már végre érettnek lenni! De ez belátható időn belül nem fog bekövetkezni,. ahogy én figyelem a körülöttünk zajló eseményeket, az arra való reagálásokat, elmondhatom azt az idézetet: " Te, s vándor ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"
51kacsa
Azt hiszem "drazsé" alkalmatlansága mindenki számára nyilvánvaló, ugyanakkor van valami, ami miatt senki nem mer hozzányúlni és eltüntetni a balfenéken,
Az a típusú ember, aki mindenhez ért, tehát semmihez!!!!!!!!!!
eberti
Nem csak hangoztatni kell,hanem cselekedni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.