Somogyban is fokozottan védenek jónéhány települést a romák ellen elkövetett támadások óta. De nemcsak ezekben a falvakban jellemző, hogy a biztonság érdekében több a polgárőr és gyakoribb a járőrözés.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pelikan61
Az egész egy előre meg írt forgatókönyv része. Előbb lőjünk le néhány cigányt, kiáltsunk rasszizmust a magyarok ellen, majd látszat védelmet adunk nekik. Ettől remélnek szavazatokat szerezni a cigányoktól, mert más már nem szavaz ere a csürhe balliberális csúszómászókra. De ha volna, aki elmagyarázná érthetően a cigányságnak, hogy kik az ök. ellenségei, akik az életükre törnek (jelenlegi balliberális kormány cselekedetekkel, az ellenzék megy a jóváhagyásával) akkor nem volna nehéz kitalálni nekik nyolc osztály nélkül is hogy egyetlen pártól várhatnak segítséget a felemelkedésükre, az pedig a JOBBIK. Aki eltávolítaná, a jelenlegi vezetőiket elkobozná a vagyonukat, amit a cigányoktól loptak el, és a tényleges felemelkedésükre költené. Aminek egyébként is ez lett volna a célja. Az uzsorásokat helyszínen fejbe lőni, mert ök. is a népük nyomorúságán gazdagodnak. A vajdákat pedig töküknél fogva felkötni, mert ök. a legnagyobb bűnözők ezen a népcsoporton belül.
luciferi
@pelikan61: Bocs, de én nem vagyok ballib, nem is kedvelem őket, főleg a libiket,(drog, melegség, stb) de sztem ennek semmi köze "ezekhez". Itt más a "politika"!
reallatas
@gesa: /tegnap, 20.50/ Nos a kommented miről is árulkodik: jó szív,lélek, igazságérzet s nem utolsósorban rállátás. Ez az igaz! Üdv.
reallatas
@gesa: No most egy betű kimaradt. Ez már kimeríti a babonázottság fogalmát nálam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.