A volt titokminiszter szerint az NBH-n belül egy „tucathiba” vált a romagyilkosságok kapcsán drámaivá, és nem érti, hogy a szakma helyett miért a jogi osztály döntött a későbbi gyanúsítottak megfigyelésének leállításáról. Gálszécsy András úgy véli, a felelősség kérdése nem állhat meg a beosztottaknál. Villáminterjú.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ariel
Csak egy kérdés:
Ez a "Tucathiba" szándékosság vagy a véletlenek kérdése volt-e?

Ugyan is ha el akarom mosni a valós nyomokat akkor szándékosan annyi hibát kell elkövetni, "véletlen", hogy az már önmagában is felér egy "beismerő vallomással."
Mert ha egy "szakember csapat" követ el ennyi és ilyen hibákat az úgy néz ki, mintha a szakmájában /mezőgazdaságban, állattenyésztésben/ megöregedett paraszt a tehene helyett a bikáját akarná megfejni ...
Ilyen szarvashibát el lehet fogadni attól, aki életében nem látott sem tehenet, sem bikát, megkülönböztetni sem tudja őket - de az ne akarjon gazdaságban dolgozni. Viszont a parasztemberrel ez még részegen sem fordulna elő.
idiot
De a havi fizetésükből jól megélnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.