A kétnapos családi hétvégén letette esküjét a gárda csendőrsége, a szervezet körülbelül 200 új tagot avatott.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barew7
@aser: Nem ártana, ha néha a Népszabadságon kívül más újságot olvasnál, és az ATV-n vagy (és) társain kívül néha egy másik nézőpontból szemlélődő médiumot is meglátogatnál. Az sem ártana, ha egy kicsit elmélyednél a magyar történelemben, és párhuzamot vonnál egy jogkövető, hazáját szolgáló "Magyar Állam" és a mostani Magyarország Rt. Igazgatótanácsa közt.
barew7
@aser: Utólag, de nem utolsósorban a Te kedvenc Párizsi Békédnek köszönhetően láthattuk vendégül kedvenc ideiglenesen hazánkban tartózkodó szovjet felszabadítóinkat pár röpke évtizedig. Hiányzik egy megszálló hadsereg, hogy pl. (Nato tagállam létünkre), a Nato?, az EU??, vagy és most kell röhögnöm: az ENSZ??? segítségét kéretnéd! Kinek a nevében gondolod ezeket a baromságokat?
ariel
@barew7: szksz.hu/12stacio.doc
google keresőbe ezt beütve az első cikk. Jó lenne ha minél több ember felébredne.
Lisszaboni szerződés "áldásos" hatásai Magyarországra nézve. Akinek van bátorsága, nézzen szembe vele, hogy mi vár ránk!!! - méghozzá az igen közeli jövőbe!!!
gondolkodo
Hogyan vesz i bátorságot bárki is kijelenteni azt, Ő az igazi, 100%-os magyar és aki nem hajlandó ezt elismerni azáltal,, hogy csak azt gondolja, amit Ő sugall, engedélyez?
A legerősebb diktatúrában is gondolati szabadság van, csak kimondani nem szabad. Itt pedig szégyenlenem kell magam "nemmagyarságomért", mert nem azt gondolom, amit Ők?

@barew7: Kérlek, ne kicsinyeld le a NATO-t, az Általad említett Nato az NATO.
Nem megszállók, mert nem a győztes jogán lennének itt, hanem olyan barátok Ők, akikhez dörgölőzve mi kéretőztünk közéjük!
Ha figyelmesen nézed a történelmet, ahhoz, hogy a Vörös Hadsereg egy része oly sokáig "vendégeskedett" itt, kiváltó oka volt, hogy a másik oldalon, ellenük harcoltunk, még tán az utolsó utáni pillanatig is! (Gondolj a most úgy felkapott "Vér és Becsület" napra!)
marlin
Korábban egyszer beküldtem, de szerintem már megint (vagy még mindig) aktuális!!
@gondolkodo: @tmartyn75: "Amikor a nácik elvitték a kommunistákat, hallgattam, mert nem voltam kommunista.
Amikor elvitték a szociáldemokratákat, hallgattam, mert nem voltam szociáldemokrata.
Amikor elvitték a szakszervezetiseket, nem tiltakoztam, hiszen nem voltam szakszervezetis.
Amikor elvitték a zsidókat, nem tiltakoztam, hiszen nem voltam zsidó.
Amikor engem vittek el, már nem volt, aki tiltakozhatott volna."
/Niemöller Martin német protestáns teológus/
bigyibogyo
igazabol, garda. fo celja a cigany bunozes megallitasa
azt tudjuk ugye,h van feher/magyar bunozes. sokkal komolyabb karokat okozva, mint barmi az orszagban (vegkielgitesek, csalasok, lopasok, lefizetesek)
kedves garda szimpatizansok, mit szolnatok hozza ha letrejonne egy hatalmas cigany sereg, akik a feher bunozes ellen kuzdenenek?
nem a bunozes ellen csak a feher bunozes ellen, a cigany reszukrol meg had csinaljon azt amit akar.
jah es miutan betiltanak ujra szervezodnenek, pofatlanul semmibe veve a torvenyes rendet.

jah, es nincs kinek felnie toluk. futottam mar bele ejszaka 4 bakancsos, mellenyes, nagyon rovid haju gyerekbe, akik seggreszegek voltak. mi lett volna ha cigany vagyok? vagy mi lett volna ha egy szetszolizott kiccsaj talalkozik veluk?
vagy mondhatnam,h Egerben a szukseglakasoknal (!) csialtak ilyen nagyon magyar (ki hisz meg a reklamoknak?) talalkozo helyet. nalam fel fejjel kisebb, max 50kg -os hulyegyerek fenyes nappal belem kotott a gyulekezohelyuk elott. jol lathatoan nagyon magyar volt o is

szegyen ami folyik az orszagban. torvenyessegrol predikal az illegalis csocselek
menjenek parlagfuvrt szedni ha karnak csinali valamit, egyeneileg, vagy valamelyik alapitvany zaszloja alatt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.