Évről-évre emelkedik az igazolatlan mulasztások száma, kiváltképp a középiskolások körében. A bírság tetemes, de alig-alig behajtható.

Forrás: heol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Snoop
Ez vicc , hogy a rendőrbácsi ott írja fel a padon ülő lányok adatait a képen :D
Ugyan mi köze hozzá , hogy ki mikor ül a padon .
Ez akkora hülyeség , mint a ház .
Tényleg ha nem jár be egy idő után rúgják ki .
Nem kell ilyenért büntetni .
Túlzásba viszik ezt a "minden órán bent kell lenni " hülyeséget .
Olykor jól esik nem bemenni meg eljönni 1-1 óráról .
Szerintem ez ügyben lehetne minden iskola rugalmasabb .
Én is szoktam lógni hőhő :)
Snoop
Ja és szeretem a sajtburgert és iskola után rohanok a Mekibe venni párat meg epres shake-et :)
Éssss ?
Kinek mi köze ?
Zsoel
Snoop, remélem, holnap téged is elkap a rendőr lógásért, aztán mész az igazgatóiba. Ez nem egészen úgy van, ahogy te gondolod. 18 éves korig tanköteles vagy, az állam fizeti a taníttatásodat, közpénzből, ezért a közt károsítod meg azzal, ha nem mész be oda, ahová köteles vagy (mert akkor az a pénz, amit arra az órára a keretből szántak, miattad vész el, ami annyi, mintha elloptad volna).
Azonkívül amíg nem vagy felnőtt, addig az teszed, amit a szüleid mondanak, tehát az ő parancsukra is köteles vagy iskolába menni, mert ha nem, nem hiszem, hogy megköszönik neked, ha miattad megbüntetik őket ötvenezerre (ami azért elég komoly pénz).
Itt látszik, hová vezet, ha a tanulóknak több a "joguk", mint a kötelességük. Én is csak 8 éve fejeztem be a négyéves gimnáziumot, de azalatt (általános iskolában meg főleg) eszembe sem jutott volna, hogy akár csak egyetlen órát is megpróbáljak ellógni. Féltem az iskolai következményektől, a megszégyenüléstől, arról meg nem is beszélve, hogy apám laposra vert volna érte, ha megtudja. Azóta nagyon elfajult a fiatalság gondolkodásmódja, ha te ezt tényleg így fogod fel, ahogy leírtad.
gondolkodo
@Snoop: Apád keres rád, anyád mos-főz-takarít. más kötelességed nincs, mint tanulni! Mondom: KÖTELESSÉGED és az az iskolában történik!
kukubenkó
@Snoop: Fogalmad sincs az egészről. Látszik!
kukubenkó
Még az 50000 sem takarja be az ezzel kapcsolatos költségeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.