Olimpiai bajnokként életjáradékot kap.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
Szerintem nem Ő miatta ment tönkre az ország!
A sok száz milliós végkielégítések, a kampányra fordított összegek, a megkezdett de be nem fejezett kormányzati negyed, a hatalmas államapparátus, a semmit tevő politikusok, csak a TV 2 közvetítését kell nézni, ki alszik, ki újságot olvas, van olyan is aki játszik, és vannak akik be sem mennek. Kb. az ülésterem 2/3 része üres. A havi 200-250 ezer forint felett (egy főre) megállapított nyugdíjak! A nagy sikkasztások (pl. Gyógyír Kht. Végh Ágnes, vagy a pécsi kollégiumok esete egy egész év is kevés volna felsorolni)
Természetesen a távozó politikusok ugyanúgy fel fogják venni a végkielégítéseket, pedig jól megvannak fizetve, hogy "szakértőként" kormányozzák az országot a béka segge alá! Szóval ők több kárt okoztak mint Farkas Péter és az is az adófizetők pénze volt! Az valahogy nem jut el a tudatukig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.