Orbán Viktor megint nem arra használta fel az ünnepet, hogy emléket állítson a magyar nemzet legfontosabb dátumának, 1956. október 23-ának, hanem a nyilvános szereplés lehetősége megint csak egy eszköz maradt számára, hogy pártos rendezvényt, fideszes nagygyűlést rendezzen a közös megemlékezés napjából - reagált a Fidesz elnökének szavaira Nyakó István szocialista országgyűlési képviselő pénteken.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Na tessék! Már megint abba kötnek bele, hogy Orbán hogy csinálta az ünnepet. Hát ő így csinálta, az mszp meg úgy. Aki Orbánra volt kiváncsi az oda ment, aki az mszp-jére, az meg oda.... ment volna, ha hagyják, pl. a Kossuth térre, de az évek óta olyan mint egy rezervátum, az a néhány állami diszpinty koszorúz, meg zászló felvonást- levonást néz, aztán visszaballag a madárházba. Amúgy szánalmas, és nevetséges, de mindegy is, csak akkor ne akaszkodjanak bele, hogy a másik miért úgy csinálta, ahogy csinálta. Mi köze hozzá?
orogordog
3000. ember ez csak icipici gyűlés lett. Pedig jó idő volt. Erőpróba nem sikerült.
Evikati
@furfang: ....és ezt megint Nyakó mondja az 1956-os események megemlékezése kapcsán. Behúzhatná fülét, farkát, legalább ma. Igazad van!! Ez már a pánik jele náluk, másra nem is tudnak figyelni. Ezt parancsba kapták talán, hogy csak a FIDESZ-re koncentráljanak, pedig lenne egyéb dolguk is! Ildikó is ezen az úton halat jó ideje.
Remélem álmatlan éjszakája lesz emiatt a szóvivőnek:-))
Nagyon jó volt a hangulat és méltó ünneplés,ott voltunk!
bigyibogyo
es ha azt scinal belole? francot erdekli. mit foglalkoznak ezek is mindig a masikkal?
pacsirta
Hála Istennek, szép ünneplés volt!
HAJRÁ FIDESZ!!!!
Lári- fári!
orogordog
@pacsirta: Nem focimeccs kérdése, a demokrácia, kit akartok legyőzni (elnyomni).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.