Már nem élnek tízmillióan Magyarországon, bár a hivatalos statisztikák szerint még éppen felül vagyunk a lélektani határon - állítja a Hírszerzőnek az igazságügyi minisztérium egyik szakértője, aki szerint rosszul számolják az itt élő külföldiek számát - ez okozza még a pozitívumot. A KSH szerint jók a számítási módszerek, de tény, hogy jövőre 10 millió alá csökkenhet Magyarország népessége.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Mert a mai fiatalokat a szorakozás jobban érdekli mint családalapitás sporolás.
messzelato
@jaaa: Akkor én két gyerekkel buta,felelőtlen vagyok és befektetésnek tekintem a gyerekeket?Csak mert nem kapok semmilyen támogatás.Mivel vállalkozó vagyok így semmiképpen nem lehetek hátrányos helyzetű tehát nem is jár támogatás vagy segítség.De megoldom mert eddig egyik gyerek sem szenvedett semmiben hiányt.

Egyébként mi Magyarok szerintem kevesebb mint 7millióan vagyunk.Ebből az aktív dolgozó max 2,5-3 millió.Tehát 3 millió embernek kell eltartania kb 10milliót.Hát ez az arány gyorsan a csőd szélére visz minket.
bigyibogyo
@messzelato: nem hinnem,h van 3 millio szelsojobbos,h ennyit kikelljen vonni a 10 milliobol...
klicskó
dilibogyo
Ha nem lennének ezek a "szélsőjobbosok", akkor te nyugdíjat se kapnál.
furfang
@klicskó: nagyon fején találtad a szeget!!!
jaaa
@messzelato: szerintem te is tudod,hogy nem igy értettem,ahogy te lereagáltad

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.