Továbbra is hallható lesz a Boros-Bochkor páros, csak másik frekvencián - mondta az [origo]-nak az országos frekvenciájától szerda éjfélkor búcsúzó Sláger Rádió reggeli műsorának egyik műsorvezetője, Boros Lajos. Jáksó László szerdán vezet utoljára műsort a szintén megszűnő Danubiuson, mint mondta, más rádióadóval nem kötött új szerződést, terveiről csak csütörtökről tud beszélni.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Borsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Akkor nem marad a világ bárgyú baromságok nélkül. Jaj de jó!
Borsi
A rómaai korban megtanultuk "kenyeret és cirkuszt a népnek!" Kenyér van(még, de kevés) curkusz is van(annál több)!
csikknorisz
Volt talan valakinek ketsege efelol? Nem csipem oket, megis kenytelen vagyok hallgatni a munkahelyen. Szerintem eltunhetne mar ez a reggeli gane. Valamelyik nap reggel 8kor egy csajjal beszeltek arrol,hogy a tanaraval szexelt, aki raverte a farkat a mellere 4 eve. Ilyen musorok hianya hatalmas veszteseget okozna a tarsadalomnak.
matyi13
Majd a Roxyn megteheted...A Rise Fm után ettöl a csatornatol is elbucsuz6nak Bp fiataljai.Mert ugye a Slagernek mennie kell tovabb...?Meg ugye az a csúnya penz...Megegyezünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.