A leköszönő politikai elit már nincs a figyelem középpontjában; már mindenki a változások irányára kíváncsi - mondta az InfoRádiónak adott interjújában a Századvég Alapítvány elnöke. Stumpf István szerint Gyurcsány Ferenc minapi felszólalása is azt mutatja, hogy a szocialisták nem tudnak szembenézni az elmúlt 7-8 évvel.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Sajnos a szocik többsége tisztelet a kivételnek az emberiség erőszakosabb fajtájából való. Mindenképp rá akarja tukmálni a saját álláspontját a többiekre. Egészen egyszerűen nem ismer más megoldásokat mint az övé. Erre a mostani helyzet a legmegfelelőbb példa. Legatyásítottak mindent, nincs épkézláb ötlet, csak a megnyomorítás, a kukába kívánja őket a lakosság zöme, mégis hirdetik az igét, és bíztatnak immár 7 éve, hogy eztán jön a jó! s ráadásul az ő jóvoltukból. Aki pedig ezt beveszi még annak olyannak kell lennie mint ők nincs mese, erőszakosnak, szűk látókürűnek, mert ennyi idő tapasztalata után nem lehet hinni, csak ha valaki erősen korlátolt, vagy kegyence valamiképpen a főmuftiknak. Igaz rájuk az aforizma, hogy: A hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
vukkocska
@furfang: Mondta Orbán Viktor. :) Miért is nem igaz a fenti a másik pártra?
Január
Azért én kiváncsi leszek Orbán Viktorra, akit már most nem lehet megközeliteni, interpellálni meg végkép majd. Mennyivel lesz jobb? A holdudvarnak biztos eljön a szebb jövő, de a holdudvaron kivül is él még néhány millió ember, azzal mi lesz? Azért nyugodt lehet mindenki, hogy az MSzP által most hozott megszorító intézkedésekből, semmit nem fog a Fidesz eltörölni, sőt, majd meghozzák a maguk intézkedéseit is. Na, nem fog elkapni senkit a röghögő görcs, ha megtudja.
És azért számolni kell a Fidesznek is azzal, hogy az ellenzéke nem a régi ellenzék lesz..... , és akkor most mutasd meg!
Január
Bárki, bármit mond azért a jövőben bizony számolni kell a volt kormányfő és követői jelenlétével annak a "széles társadalmibázisnak" a kialakitásánál, amivel az országot akarják megmenteni.
szaboria
Kövér L.ma arrólbeszélt, higy a fidesz kettős satuba lesz egyikoldalról a jobbik a másik oldalról az Mszp fogja szoritani.
grti7336
@szaboria. Akit szorongatnak, az előbb-utóbb lefogy.A sovány egészségesebben él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.