„Na mi van, gój motorosok, mi van, fasiszták?!” Ezért, az egyik kereskedelmi rádióban elhangzó kérdésért kellett majdnem börtönbe vonulnia Bakács Tibor Settenkedőnek. A motoros csapat ugyanis beperelte rágalmazásért a műsorvezetőt, akit első fokon el is ítélt a bíróság. Bakács választhatott: vagy fizet 150 ezer forint pénzbírságot, vagy börtönbe vonul 150 napra. Az újságíró a jogerős í...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsi
"Bakács a sunnyogó, végre a magyar törvényhozás kezére jutott. Egy lapon említette a Gój Motorosokat valamint a fasisztákat, és ezért a független magyar bíróság elítélte.
Slussz!
Tanulja meg mindenki egyszer s mindenkorra, csak úgy nem lehet a „fasisztát” odasettenkedni, se a Keresztyén Szűzleányok Polgári Egylete, se a Szent Antal Bakonyi Madárvédő Remete Kör, se a Gój Motorosok neve mögé.
Felháborító és büntetést érdemel, aki ilyet tesz, arra sújtson le a törvény vasszigora.
Ugyan, milyen megátalkodott is említheti két egymás követő mondatban a sovinizmust, rasszizmust, revizionizmust egyesítő fasizmust, egy olyan békés hagyományápoló szervezettel, aminek a Trianon előtti Nagymagyarország térkép a címere - egy kereken guruló csodaszarvasról nyilazó figurával - , ám a webshopjukban „ Ne piszkáljatok sorstalanok” feliratú változat is kapható.
És még mondja valaki, hogy nem viseli szívén a Kertész Imre népének sorsát a szervezet."
zsuzsu
hmm zsidózni lehet ,de gojozni nem..vagy csak a fasiszta volt a sértő?
kiscserkész
@messzelato: Lesznek, még itt nemzeti érzelmekkel ellátott bírok is. Akik majd kimondják a vallós ítéletet az ilyenek felett.

@csikknorisz: Annyit hogy vérbíróvolt setenkedő apja. Az itélet ezt tükrőzi. Még azok vannak hatalmon akik ezt dijazzák.
Kakastoll
@zsuzsu: Lehet fasisztázni is, sőt a zsidó is fasiszta a maga nemében....mi ebben a sértő ?
zsuzsu
@Kakastoll: hát semmi ,ha a szó eredeti jelentését nézzük...
Kakastoll
@zsuzsu: De látod mégis van aki kikéri magának, és az az ő dolga.
Tehát csak úgy rámondani valakire nem szabad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.