Külföldi kézbe került a hazai oltóanyag titka, vagy magyar üzletemberek rejtőznek az Omninvest Kft. hátterében álló ciprusi cég mögött? A Heti Válasz az Omninvest-csoport aktáit áttanulmányozva utóbbit valószínűsíti. Közben családok százezreinek kellett dönteniük arról, kérik-e az oltást gyermekeiknek.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Miután 3.000.-Ft-ért adják be az oltóanyagot az oltási pontokon, egy pillanatig sem kétséges,hogy üzletemberek állnak a hiszterizált H1N1 mögött.Ez nem véletlen, nagyot lehet "kaszálni" ebből.Most már csak azt kellene az egészségügyi miniszterből "műsorvezetővé" avanzsált embertől megkérdezni,hogy nem szégyelli-e magát,hogy üzleti teret engedett annak,amit járvány esetén díjmentesen kellene adni preventió céljából, még pénz is kérnek érte!Meddig képes még szép országunk lesüllyedni,meddig akarják még az emberi nívót lecsökkenteni, miközben ez a birka magyar nép csak "csendben béget!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.