Január elsejétől több mint 60 ponton módosulnak a KRESZ-szabályok – jelentette be Szollár Domokos kormányszóvivő csütörtökön a budapesti Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeumban tartott kihelyezett sajtótájékoztatón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@qxy: ebből nemsokat értettem.
A KRESZ módosítással az a bajom, hogy 60 pontban módosították, inkább csináltak volna egy teljesen újat. A jelenlegi 1975-ben keletkezett, és azóta foltozgatják, módosítgatják. A közlekedésben van olyan, aki annyi fáradtságot nem vett, hogy tanulmányozza a módosításokat, még mindig az általa korábban tanultakat alkalmazza. Azt is kötelezővé kellene tenni, hogy az új szabályokból mindenki vizsgázzon. Nem kell ahhoz nagy dolog, elég egy teszt-lap kitöltése.

@Borsi: sajnos tényleg nem kell a 8 általános. Addig legalább jobban ki lehetett szűrni, hogy ki az, aki vette a vezetői engedélyt. Nem vagyok rasszista, de a gázról mindig leveszem a lában, ha közlekedési szituációba kerülök velük.
qxy
@vukkocska: igazad van de mit csinálnál azokkal akik gyorsított tanfolyam, kimondja hogy répa retek mogyoró és mehet vezetni mert így van.Nekem volt olyan rokonom,aki anno hatszor nem ment át mert szó szerint tök hülye volt de jött a gyors suli, letette át is ment sőt hivatásos lett majd két hétre rá frontális karambol és annyi.Két árva.De jó lenne a teszt lap mert kiderülne ki tud írni.de szerintem azt a teszt lapot is meg lehetne venni ahogy ismerem a magyarokat.
vukkocska
@qxy: csak bízni lehet abban, hogy az egyszer megszerzett vezetői engedély nem egy életre szól. Egyébként - sajnos - Magyarországon tényleg szinte minden eladó és megvehető.
szaboria
Mamár nem tesztlapot töltenek ki számitóépes vizsga van .ATI -nál dolgoztam pontosan akkor amikor át kellet állni 1976-től az egységes EU-us kerszre nem tesztlap volt hanem szóbeli, a tesztlap bevezetésekor rengetegen meg buktak de sajnos voltak olyan kollegák akik eladták a teszlapkódját tehát ez sem vált be.Most nem tudom mennyire vált be a számitógépes vizsgáztatás. deszerintem a szóbeli vizsgnál nem volt jobb eddig kitalálva , Úgyanis nem tudta milyen kérdést huznak így tényleg vették a fáradságot és megtanulták.
szala
Először azokat az állatokat kéne megváltoztatni akik elfelejtik, hogy irányjelző meg "hedszett" v. kihangosító is létezik!
gcsabi
@vukkocska: Ha qxy mondandójának második felét nem érted, akkor csak örülhetsz neki . :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.