A szocialisták olyan személyi kinevezésekről és jelölésekről döntenek, amelyekkel hosszú időre bebetonozzák magukat - mondta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
@varadipal: Na végre egy jó hozzászólás. Helyes. Szerintem is. Kiegészíteném még a Tömjén Zsolttal.Azt károgják, amit az Orbán engedélyez nekik. Hányinger mind.
gcsabi
@varadipal: Jó, lehet hogy nem direkte! Lehet, hogy ez csak bónus vagy mellékterméke valami számukra sokkal fontosabbnak.
De őszintén, ha megdöglik a kutya amikor átmegy rajta a kamion, az tán megnyugtatja, hogy hát nem is ő volt a cél?
bigyibogyo
@Selkirkrex: @gcsabi: atlag magyar nem hangoztatja am uton-ut felen,h o magyar. nincs is ra szukseg. szelsojobb viszont jellemzoen minden masodik mondataban bizonygatja. mert senki sem hiszi el nekik. lehet magatokra venni vagy lehet elgondolkozni rajta,h kinek van szukseges a folyamatos reklamra.... gyanus,h nincs meg egy olyan orszag ahol csak az lehet "magunkfele" aki minden "magukfelet" elakar uldozni.

@gcsabi: "minden szentnek..." azt akartad mondani,h a fidesz nem igy csinalna?
Selkirkrex
@bigyibogyo: nem szoktam hangoztatni, megint marhaságokat mondasz.
gcsabi
@bigyibogyo: --E szerint a logika szerint: a meleg büszkeség napján, a felvonulók között néhány idióta obszcén módon viselkedik és bibliával imitál küzösülést, miközben melegségét hangoztatja, szerinted az következik ebből, hogy minden homosexualítását vállaló degenerált obszcén barom?
--Ezt a "magunkfajta--magukfajta" reláció párrol hallottakat próbáld még értelmezgetni, hátha megérted, miről szól
--Mit kellene "
"magatokra venni vagy lehet elgondolkozni rajta,h kinek van szukseges a folyamatos reklamra..."
- "minden szentnek..." azt akartad mondani,h a fidesz nem igy csinalna?---ez mi? Mert nem értem. Próbálhatnál világosabban fogalmazni, mert így eléggé sefüle--sefarka annak amiket írsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.