A táppénz megvonásával ösztönözné a H1N1-oltás beadására orvosait a veszprémi kórház. A jogász szerint azonban ez jogilag nem kivitelezhető, az infektológus pedig úgy véli: nem ez a megoldás az orvosok meggyőzésére. Becslések szerint országszerte az egészségügyi dolgozók mintegy 20 százaléka oltatta csak be magát.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mandiner
Valamit tudnak..tegnap belinkelt valaki egy svájci elemzést..mit ne mondjak, izgalmas volt((
kiscserkész
Hát pedig nekik aztán tudni kellene, hogy mennyire jó védelmet biztosít.
Csubaka
Szerintem itt sem árt ha megjelenik.

Az Egyesült Államok járványügyi hatóságának (CDC) novemberi becslése szerint az országban 22 millió ember fertőződött már meg az új típusú H1N1-influenza vírusával. Lipsitch csoportja 7800 és 29 000 közé teszi a halálesetek számát. Összehasonlításként: szezonális influenzában évente átlagosan 36 ezer amerikai hal meg, 200 ezren kerülnek kórházba.

A pandémiás influenza halálozási aránya nagyjából azonos a szezonális influenza halálozási arányával, és legtöbb esetben enyhe lefolyású - állapították meg a Harvard Egyetem kutatói az eddigi egyik legmódszeresebb tanulmányban.

A feldolgozott számok két olyan amerikai város - Milwaukee és New York - adatbázisából származtak, ahol a H1N1 járvány kitörésének kezdetétől pontosan regisztrálták az eseteket.

Mintegy kétezer, a H1N1-fertőzés tüneteit mutató emberre jutott egy halál - írta Marc Lipsitch, a Harvard munkatársa. A becslések szerint a H1N1-páciensek 1,44 százaléka került kórházba, 0,24 százaléka szorult intenzív kezelésre, 0,48 ezreléke halt meg.
hitman
Siralmas, hogy ilyen módszerekkel akarják a higanyt beléjük pumpálni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.