Az eredeti tervekkel ellentétben egy vasúti vonal teljesen, egy másik pedig részlegesen megmenekül a bezárásra ítélt 27 közül. Három nappal a menetrend-módosítás előtt a közlekedési minisztérium úgy döntött, hogy a Balatonfenyves-Somogyszentpál szakaszon mégsem szünetelteti a személyszállítást. A vonal forgalmát csak nagy kerülővel vagy egy sorompóval lezárt magánúton keresztül tudták volna autóbu...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mandiner
Kérlek benneteket, hogy valaki linkelje már be, ha tudja, hogy mely vonalak szünnek meg? A fentire komment, hogy mindent ilyen gondos előkészítéssel csináltak a drágák))
bigyibogyo
Eger - Bp. is megmarad, de ezt mar reg tudjuk. mire eljutnak a megvalositasg nem is szunik meg semmi :)
mandiner
Bigyibogyó mondd mrennyire lett volna ésszerű a közlekedést megszüntetni egy megyei székhely és BP között?
csikknorisz
Nalunk is igy lett volna anno 2 eve. Meg akartak szuntetni a szarnyvonalat, pedig tobb telepulest is erint, kb. 10et. Es ez a szarnyvonal fontos vasuti csomopontokat kot ossze. Ha megszuntetik, tobb tizezer embert vagtak volna le az orszagos, nagy halozatokrol, ezaltal az o forgalmuk is csokkent volna. Ja, hogy ott a busz? Ha at akarok menni a szomszed telepulesre, vonattal 10km, busszal 25 volna, ha jarna busz. Menjenek a faszomba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.