Hazajött, ártatlan, beteg, és belehalna, ha előzetes letartóztatásba kerülne, ez áll abban a golyóstollal aláírt levélben, amit az Index kapott borítékban. A Budapest 62-es postán feladott levél feladója Fuzik Zsolt Béla, a BKV informatikai igazgatójaként mutatkozik be. A levélben utal arra, hogy ügyvédje Zamecsnik Péter. Megkerestük Zamecsnik Pétert, aki azt mondta, hogy beszélt Fuzikkal telefonon, és elképzelhető, hogy ő lesz a védője, de megállapodást még nem kötöttek. A levelet ő is megkapta.

Forrás: index.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
ja és a tisztel ügyvédeket is lehetne, mert ha valakinek van tartozása azon a törvényt érvényesítik ezeknek sztár ügyvédjük van és ezért a törvények nem vonatkoznak rájuk :(
csutak
Attól félek, hogy előbb utóbb valaky ezt megunva elkezd törvényt játszani, mondjuk Bronson módra! ( Bosszúvágy)
adsl70
ezeket soha senki nem fogja bántani vagy a felelősséget emlegetni. Sajnos nagyon a bűnözőkből vannak a vezetőink és ezt tükrözi a törvénykezésünk is. Mezei senkiknek a legkisebb dologért is felelni kell a nagyok meg amit az arcuk bír ...:(
bombi02
Azon gondolkodom, hogy milyen bűnöket kövessek el a meggazdagodásom érdekében. Azután elrohanok jól érezni magam külföldre, ahonnan röhögve bejelentem, hogy beteg vagyok, olvassák az internetet, ha kíváncsiak a vallomásomra.

Ez így jó.!?
csutak
Nem jó Bombi02, és nem is érdeke a 386 parlamenti -nagyrészt!- képviselőnek a változás!
Itt már csak az Antall által hiányolt forradalom segítene, talán...
kramermoni
Azt hiszem ,ha valakit köröz a rendőrség , akkor egy levél, egy telefon már behatárolja ,hol is tartózkodik?!!!!- akkor nagyon-nagyon körözik?-vagy nem ??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.