Féltékenység és a karácsony közeledte is magyarázhatja a héten Salgótarjánban és Gyálon elkövetett brutális gyilkosságokat. Mindkét esetben a volt barát ölt, a gyanúsítottak huszonévesek voltak és egyik tettes sem adott esélyt korábbi barátnőjének.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kramermoni
t-alán 4.szerre átmegy a hsz-em: @csikknorisz: jah, nagyon gyorsan dolgoztak a profilerek, majd még kiegészitik, hogy q...va nehéz gyermekkora volt, HHH, a fater ütötte-verte, és megszületik a "kőkemény" felfüggesztett- holott FELLÓGATOTT-at érdemel- érdemelnének!!!
inkvi
Ne magyarázzák meg ezt a bűnt! Nincs magyarázat!
szaboria
Majd figyeljétek meg most már a Pécsi eset után mindegyik az idegeire fog hivatkozni és a diliházban majd el vegetálnak egy két hónapig és közlik , hogy pillanatnyi elmezavarukban követték el a tettüket.
csikknorisz
@kramermoni: En felhaboritonak tartom az ilyen bunozomosdatast, mint ami a cikkben van. Joforman a gyilkost nevezik ki aldozatnak benne, merthogy az ingyombingyom lelki vilaguk igy meg ugy. Az aldozatokat meg tettesnek, mert hogy ezt ok ideztek elo. Kriminalpszichologus, ulj le fiam, egyes.
bigyibogyo
@szaboria: akkor mar csak azon fog mulni,h a melyik pszichologus kitol es mennyit kap :F

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.