Múlt héten még az aranyvasárnapban bíztak a kereskedők, de a karácsony előtti utolsó hétvégében is csalódtak.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
hat ez erdekes. ahol en dolgozom a tavalyihoz kepest 50% bevetel novekedest erte el. ennel valamivel tobb + nyereseget termelt.
ugyfel centrikus, gyors, korrekt, pontos, alacsony arakon dolgozo uzlet. meg persze precizen kidolgozott marketing (atlag magyar kereskedo a szot sem ismeri, bizik abban,h majd lesz valahogy :F) is all a dolog mogott.
jah, nem multi.magyar kiskerskedo. csak ert ahhoz amit csinal.
Csubaka
"gazdasági válság ide vagy oda, egy-egy fa alá plazmatévé is kerül."

Miért vazzeggg?? Az lenne a reális a XXI,században, ha minden harmadik magyar a hidegben rongyokba burkoltan állna sorba karácsonykor egy pohár forralt borért és egy tányér paprikás krumpliért valamelyik szeretet szolgálat sátránál?
Annak akinek a plazma TV-re telik valószínűleg nincsenek fizetési problémái.
Én a 100ezres nettómból tavaly vettem egy LCD TV-t karácsonyra úgy, hogy majd két évig gyűjöttem rá! Most akkor marhára szégyelnem kellene magam, hogy mi jogon tellett rá?
Hülye ember!Annál kelle reklamálni aki a karácsonyt Thaiföldön, Bora-borán tölti, és 150000.es mobiltelefon számlávak kíván boldog újévet az itthon maradt nyomorgóknak. EURÓPÁBAN ÉLÜNK ÉS NEM INDIÁBAN te szerncsétlen!!!
inkvi
Kisebb forgalom mellett is emelkedik a bevétel ilyen infláció mellett! Ezt mindig elfelejtik. A bázisra tegyék rá az inflációt és úgyvizsgálják: kicsit pontosabb a kép akkor.

@bigyibogyo: Azelőtt a szatócs is értett hozzá! Oszt nem járt marketing iskolába! :)
SELIG
Csalódottak, mert az emberek nem hagynak ott a kereskedőknél még egyszer annyit, mint amennyit hagytak a gagyibbnál gagyibb portékáikért a kirakodóvásáron? Tisztelet a kivételnek (kézművesek).
Már megnézik, hogy mit vesznek az emberek. Valamelyik vásárló nyilatkozta, hogy praktikus dolgokat. A METRO-ból, vagy a fene tudja honnan beszerzett ócskaságokat próbálnak nagy haszonnal eladni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.