A Gazdasági Versenyhivatal és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság is vizsgálja a Centillion AG által működtetett ppo.hu online szolgáltatásokat nyújtó honlap ügyét - írja a Napi Gazdaság. A lap szerint a honlapon a többi között mobilegyenleg felöltésre, online lottózásra és sztrádamatrica vásárlásra van lehetőség.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Átlépett a PTK.-n a cég, tehát nagy a bukta!
Csubaka
Hihetetlen, de igaz!!
A mobil telfonomat a párom OTP-s felületéről szoktam feltölteni.Egyszerű gyors, díjmentes. Csak az volt az egyetlen érvem amiért változtattam, hogy ne kelljen a bankszámlájában turkálnom, nem mintha ez bármilyen gondot jelentene, de
úgy gondoltam így etikus, hát bejelentkeztem erre az oldalra én is!
Betűről betűre végig olvastam az ÁFSZ-t és miután biztonságosnak és korrektnek éreztem az "INGYENES" "LIGHT" csomagot regisztráltam, majd mindjárt fel is töltöttem a kártyámat (újév napján ezen a fórumon leírtam, hogy miért volt rá szükség :D )
Tegnap, olvastam ezt a hírt hát gyorsan ránéztem a bankszámlámra és "lám az Isten jót ád" ugrott 2490-Ft.
Újra átrágtam magam az egész ajánlaton és a ÁSZF-en és legnagyobb megdöbenésemre megtaláltam azt a fránya, ügyesen elrejtett sorocskát a csomag ajánlatok lap alján amely a fenti összeget tartalmazza. Érdemes megnézni okulásul.

www.ppo.hu/usr_site.php?site=tudasbazis_hu.htm&session=MjM5NjYwNjI=&nyelv=hu&keret=keret.htm&OUT_nyitoka=tudtagsag

Ez még törvénysértésnek is durva!!!!
csutak
Minden PTK ellenes szerződés SEMMIS!
Akkor is az, ha az ilyen kitétel NEM KIEMELT BETŰVEL VAN LEÍRVA!
Csubaka
@csutak: "PPO Szolgáltatás bizonyos funkciók/szolgáltatások tekintetében havi díjmentesen, éves regisztrációs díj befizetésével vehető igénybe (PPO Light Szolgáltatás csomag), míg meghatározott szolgáltatási csomagok tekintetében a PPO Regisztrált Tagok számára (PPO Basic vagy PPO Premium Szolgáltatás csomag) előfizetői díj ellenében, a szolgáltatás csomag díjszabásába beszámított éves regisztrációs díj megfizetésevel érhetők el."

No!!! Ez az a bizonyos fránya rész, amely megvezeti az embert. A Light-nál magasab szolgáltatási csomagok havi díjába ugyanis a fogalmazás szerint be van építve az éves regisztrációs költség, és ilyen formátumban kevesebb szolgáltatást nyújtó Light ingyenesnek tűnik. Mindamellett, ha figyelembe veszem azt, hogy én a mobil kártyámat egy évben legfeljebb négyszer szoktam feltölteni a regisztrációs díj az általam a mobil szolgáltató felé fizetett feltöltési díj 1/5-e, tehát ügyesen megemeltem a az éves mobil költségemet közel 20%-al!!!

"A szolgáltatási jogviszony a Felek között a havi díj mentesen elérhető PPO Light Szolgáltatás esetén a választott időszaknak megfelelően határozott időtartamra jön létre, a PPO Light szolgáltatás esetén határozott időtartam a tárgy év december 31. napját jelenti. PPO Light Szolgáltatás lemondás hiányában automatikusan megújításra kerül."

A ÁFSZ-nek ez a része pedig abszulúte értelmetlen és félrevezető!!!
Ha a szolgáltatás időtartama a választótt időszaknak megfelelő (ÉVES regisztrációs díj és az Light szolgáltatás esetén HATÁROZOTT IDŐTARTAM TÁRGY ÉV DECEMBER 31.-e, akkor a szolgáltató mi jogon szolgáltat tovább, ha én azt nem kérem. Úgy ugyanis értelme lenne a dolognak, hogy a szolgáltatás folytonosságát igényelni kell, de hogy a határozott idejű egy éves szolgáltatás FOLYTONOSSÁGÁT le kell mondani, ez bizony a bankszámlák adataival való szándékos visszaélés gyanújának fogalmát messze kimeríti!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.