A Jobbik megkezdte története legfontosabb választási kampányát. Nem véletlen, hogy a szélsőjobboldali párt minden riválisánál korábban startolt: a jelenleg parlamenten kívüli Jobbik ambíciója nem kisebb, mint hogy a következő Parlament második ereje legyen.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kir
@benhur: OFF, de benhur nagymagyar létedre hogyhogy amerikás cowboy fényreklám az avatarod? Csak kíváncsiságból.
safi
Nekem akkor kezdtek el a Jobbikkal kapcsolatos cikkek gyanúsak lenni, amikor azt tapasztaltam, hogy bármelyik párt kezében lévő média őket fikázza. Soha korábban nem véltem egységes álláspontot felfedezni az írásaikban. Abban viszont egyetértenek, hogy a Jobbik az Antikrisztus. Szóval nekem ez a gyanús. Ami pedig bántó és elgondolkoztató, hogy míg minden magára valamit adó országnak fontosak a nemzeti jelképei, nálunk "etno-biznisz" kellékeinek titulálják. Jó ideje ott tartunk, hogy szégyellnivaló ami magyar, vagy a magyarságunkra való büszkeség, mert az olyan Jobbikos dolog. Mi lesz a legközelebbi olimpián majd nem állunk fel a Himnuszkor, nehogy azt mondják, hogy nem vagyunk világpolgárok? Én speciel utálom ezt a s...ggnyalós megfelelési kényszert.
Január
A baj az, hogy teljesen elfelejttették velünk, hogy mi egy nemzet polgárai vagyunk. Régen a világ ploretárjaival, ma a világ polgáraival kell "szolidaritanunk". A cikkirója szinte kigúnyolja az Árpád sávos zászlónkat, ez egy történelmi zászló, a magyar történelemé.
Sajnos a nemzeti nevelés teljesen háttérbe szorult, - nacionalizmusnak nevezik. Holott nézzük már meg az amerikaiakat, mennyire büszkék hazájukra, az amerikai alkotmányt már az óvodában súlykolják a gyerekekbe - ez nem nacionalizmus?
gcsabi
A cikk egyetlen "pozitívuma", hogy meg sem kisérli a tárgyilagosság és a tisztességes ujságírás látszatát kelteni!
Gratulálok mindenkinek, aki ennek az "elfogulatlan" cikknek az alapján mond véleményt4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.