Tipikus...

Forrás: bama.hu
Feltöltő: Tcat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tcat
Fúú, ezen kicsit felhúztam magam :)

Kamu levél avagy sem, nemtom, nem is lényeg, biztos vannak akik egyetértenek vele. Sajnos.

Helyismerettel nem rendelkezőknek. A buszoknak a Széchenyi-térről történő - nagyon helyes - kitiltása két buszmegállót érint: a Kossuth-téri és a Boldogságház nevezetűt.

A Kossuth-téritől 80, mondom 80 méterre vannak azok a buszmegállók, ahol több csatalkozást is tud fogni a kiesett járatához. A másiktól nem egészen 200 méterre vannak olyan buszmegállók, amik szintén 1 átszállással biztosítanak kapcsolódást. Igaz ott "hegymenetben" 200 méter... :)

Ez az állítólagos levél úgy tünteti fel, mintha a környéken a lakóházak dominálnának, ahol ráadásul idős nyugdíjasok élnének, akik most nem tudnak mit kezdeni. Báhh, na persze, inkább tereljék a teljes tömegközlekedést a főtéren át, nehogy 100-200 métert pluszban keljen gyalogolni. Ennyinek + 1 átszállásnak bele kell férnie. Céliránytól függöen még átszállás sem kell, mert köpésre ott van alternatív járat. És akkor még a tervezett minibuszról nem is volt szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.