Az ingatlanadót rövid távon el kell felejteni, de kellő előkészítés és a társadalommal folytatott egyeztetés után bevezethető - mondta Mádi László, a Fidesz lakáspolitikusa még csütörtökön, a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete rendezvényén Budapesten.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Mondj igazat, betörik a fejed!
Azért már nem annyira kiskorú a társadalom, hogy a "családi kassza" alakulását ne lehetne vele megbeszélni.
Hiszen mindenki tudja, hogyha "nincs" abból nem lehet adni.
A Fidesz még mindig gyereknek nézi az embereket, holott a "kapitalizmusunk" is már nagykorú.
Valamint, azt sem mondják meg ugyan, miből fogják pótolni az ingatlanadó eltörléséből keletkezett bevétel hiányt a költségvetésben. Az alkotmánybíróság is csak az ingatlanok értékének megállapitási módját kifogásolta. Mádi pedig jó helyen tartotta az előadását, nyilván sokkal jobban kellett volna titkolóznia......
petmail13
@Január: Valóban a semmiből nem lehet adni, ezért olyan gazdaságpolitikát kell alkalmazni hogy legyen.
És ahogy Gordon pajtás szavaival éljek életmentő műtétet kell végrehajtani ami fájni fog, de lehet úgy is életmentő műtétet végrehajtani, hogy előtte érzéstelenítik és így nem fog fájni.
luciferi
@Január: ..pedig jó katona volt. Valaki direktbe szivatta meg párton belül.
Zsoel
Ez a Népszabóság cikke. Én nem venném készpénznek, amit ott leírnak.
kiscserkész
Kampányfogás ez a kis játék. Majd kap jobb állást. Az ingatlan adóra szükség van, de csak a lopot vagyonnal kapcsolhatókra.
petmail13
@Január: És miért nincsen pénz, mert iszonyú szar a bevétele az országnak, hogy kb. 4 millióan fizetünk adod mindenki kerüli ott ahol tudja. az állam kiadásai nagy része felesleges.
Nem baj Gordon válságot kezelt, kiktől a legegyszerűbb elvenni azoktól akik az állam hatáskörébe tartoznak nyugdíjason , közalkalmazottak.
Lehetne itt költségvetést pótolna csak más politikával.

Egy nagyon baloldali közgazdász ismerősöm, megmondta, hogy nem örülne, ha fidesz bevezetné az adócsökkentést, mert szerinte "sajnos" van esélye, hogy ezzel meglendül a gazdaság és akkor a fidesz nagy sikert aratna

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.