Antal Attila korábbi BKV vezérigazgató és Balogh Zsolt volt megbízott vezérigazgató is terhelő vallomást tett Hagyó Miklós (MSZP) volt főpolgármester-helyettesre - értesült az atv.hu rendőrséghez közeli forrásokból.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Itt lenne az ideje Hagyó Miklós Úr kincstári megőrzésének,mielőtt még elhagyná szép hazánkat! A "madár a kalitkában" tud szépen "énekelni"!!
inkvi
@kevijeni: Nagyon gyérré kezd válni a szó kincsed! Ne szajkózd a hülyeséget, mert ezt nem várom Tőled! Legyél komolyabb! Tudom: büdös van! Kennyik egymásra a xart! Megbuktak! Nincs mese!Nem lemondani kell, hanem a "tejüveg-zsebről" (loptam ezt a szóhasználatot) lemarni a foncsort!
luciferi
@inkvi: ..bocsi, de ez nem(!) az én szókincsem. Ha az utóbbi 1-2 évet figyelemme kísérted, amiben biztos vagyok, akkor ezt Te is tudod. Sajnos már tényleg nem tudom komolyabban venni őket, de egyik oldalt sem. Szánalmas, amit egymás ellen művelnek, ahelyett, hogy együtt az országért, értünk tennének valamit. És ez nem csak a "maszop"ra, hanem az összes még létező, és haldokló pártokra vonatkozik. A fidesz is bukott legalább annyit, mint az mszp. Csak a Pintér keresztapu és a Polt bácsi jóval ügyesebben varrták el a szálakat, mint ezek a f@sz mszp-sek. Ennyi a különbség köztük. És a szókincset nem rajtam kell számonkérni!!!
Egyébként ha jól rémlik, Neked volt régebben humorérzéked, és íróniád. az avatarodal ezeket is lecserélted? Inkább cserélj vissza mindent!:)))))
inkvi
@inkvi: Na, látod! Egyetértünk! Pontossan erre gondoltam! ismerlek! legalább velem értsél szót és ne szajkózud a monnnnnyo-let! Mert ez nem méltó hozzád!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.