Tíz százalék fölött a munkanélküliség, elemzők szerint ez akár még emelkedhet is. A drámai helyzet okaként Csath Magdolna a baloldali kormányokat tette felelőssé. A közgazdász szerint alultervezettek a bevételek, a kiadásokat pedig pedig majd a növekvő szociális kiadások terhelik majd.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
ebbe most belakavarodtam. Nem vettem észre, hogy saját magadnak írtál.
@petmail13: szerintem jól írtad.
marlin
@petmail13: Köszönöm az őszinteséged!! Nem válaszolok, (nincs mit) mert szerintem nem sokban különbözik véleményünk a magyar politikai elit(?) megítélésében, az "adóracionálást" meg én szükségesnek tartom!!
petmail13
@vukkocska: Nem mert Marlin azt hiszi elfogult leszek a Fidesz 4 évére, de közben nagyon nem, mert nagyon látom a sok hibáit, ezért vagyok elfogulatlan a Fidesszel is :))
petmail13
@szaboria: Pontosan sajnos sok mindenki tisztában van ezzel a 25%al, ezért tart itt a magyar gazdaság
ureginyul
hasonló szám ez is, mint az államadósság GDP-hez mért aránya. Ránézésre tök jók vagyunk, európai átlag, de ha jobban megnézzük, nem mindegy hogy egy többszörösével nagyobb GDP összegnek a 80%-ával tartozik egy ország, vagy a mi szerény össztermékünk 80%-ával. Munkanélküliségnél szintúgy: véletlenül se higgye senki, hogy most az életszínvonalunk pont egyenlő az amerikaival és a némettel mert azonos a munkanélküliség. Az aktív réteg náluk nagyobb, és gazdasági szerepük is jóval erősebb. Nálunk a munkavállaló lassan alig termel valamit.
Nem pártprobléma ez, hanem mentalitásbeli, ezek a kádári beidegződések, legyen meg mindenkinek a maga juttatása, és minden rendben van, a finanszírozást meg az utánunk jövő megoldja. Most érzékelhető azért egy nagy kijózanodás, de nagyon ingatag, pl a nyugdíjkatasztrófa miatt máris visszakozni kellett a nyugdíjrendszer átalakításából, meg a vagyonadó is elbukott.
Még Bokros a legőszintébb, amikor azt mondja, a sz@rt is ki kell taposni a magyar népből ahhoz, hogy valahogy felzárkózzunk.
inkvi
@petmail13: Hibázott a FIDESZ! Az MSZP nem tudott hibázni, mert nem csináltak semmit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.