A Fidesz szerint a hat évre szóló államigazgatási vezetői megbízások sértik egy következő kabinet alkotmányban biztosított szervezetalakítási szabadságát; ezért az ellenzéki párt - ha kormányra kerül - nem fogja tétlenül nézni "az ejtőernyősöket a fontos funkciókban".

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@mandiner: De tudom. Lejárt a mandátuma, ugyan lehetett volna még egyszer megválasztani, de nem volt javaslat. 12 évre lehet választani, összesen két alkalommal. Kovács Árpádnak csak egyszer jutott.
mandiner
@vukkocska: De volt javaslat! Ötpárti megegyezés volt Kovács Árpádban! Mikor szavazásra került a sor, a Maszop megfejelte azzal, hogy akkor válasszanak 3 alelnököt is(sosem volt, és Kovács Árpád nem is akarta) aki 3 szoci pártember lett volna! Akkor tudtam kik voltak ezek a díszpintyek akiket be akart szavaztatni a maszop, de már elfelejtettem, biztos lesz itt akinek eszébe jut! Na ezt nem volt jogosan megszavazni a Fidesz, a 3 dilettáns, csak pénzt leszívó szoci pártpolitikus alelnököt!
vukkocska
@mandiner: A szomszédasszonyom ÁSZ-nál dolgozik. Egész másképp tudja, pedig nem ő a takarítónő. Mármint nem ezt a foglalkozás degradálom le, hanem csak azt hagsúlyozom, hogy eléggé belülről ismeri a folyamatokat. Kovács Árpád pedig nem mondhatta Neked, hogy nem kell alelnök neki, mert amióta az előző alelnök elment, nagyon megnövekedett a munkája. Volt alelnöke az ÁSZ-nak, ha akarod, még a nevét is megkérdezem. :)

Más: szerintem Répássynak valamilyen erotikus örömög jelent Gyurcsány nevének leírása vagy kiejtése, mert lassan egy éve nincs. Vagy netán fóbiája van? Az is lehet. A cím után szabadon:)
mandiner
@vukkocska: Nem csodálnám! az ország nagy részének fóbiája van, nekem is! Mikor csak a hangját meghallom ennek a vásári ripacsnak öklendezem!
mandiner
@vukkocska: Kovács Árpád nem akart pártpolitikus alelnököt, csak szakembert! Ő mondta, igaz nem csak nekem, hanem sokaknak akik látták a vele készült riportot utána a Ma reggelben, valamint aznap este a Hír-tv-n is! Mindkét helyen uazt mondta!
marlin
@vukkocska: Vannak akik nem tudnak átlépni az árnyékukon!!
Kíváncsi lennék egy év múlva melyik "társaságnál" fog kikötni??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.