Pofozkodásba keveredett a Maros megyei Kerelőszentpál általános iskolájában egy tanárnő az őt kikérdező rendőrrel. Megütötte a helyszínre érkező tévéseket, sőt még az egyik rendőrt is felpofozta, szinte eltörve annak szemüvegét. Arra azonban nem számított, hogy a rend őre elveszíti önuralmát, és visszaüt. A nő ellen büntetőjogi eljárást indítottak.

Forrás: manna.ro
Feltöltő: zombereky
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adeaky
Nem tudom, hogy egy ilyen nőszemély hogy kerülhetett odáig, hogy pedagógusnak nevezzék....no de nem baj....szerencsére jó nagyot csattant;) kicsit ludas matyis az egész, mivel a rendőr legalább 3x akkorát odatett a "hölgynek". :))
zombereky
Mondjuk előtte azért gyűjtötte az erőt, és a bátorságot. Privátba sok ilyen elcsattan, de ez most kamerák előtt volt, és az antena3 Románia 2. legnézettebb hírtévéje.
feketeözvegy
Rosszul sült el.Azért mert roma neki lehet, de ha ő kapja zokog? Megérdemelte,
zombereky
Nem azért lehet, mert ő roma, hanem mert a rendőr nem nyúlhat sem romához, sem nem romához, nem ráncigálhatja, max ha előzetesen felszólítja, hogy távozzon. Persze ettől ő sem pofozhatta volna fel a rendőrt, de a rendőr végképp nem üthetett volna vissza. Ez így nagyon amatőr, nagyon pancser, és hülyére macsó, amó mondjuk jellemző a románokra, és főleg a román rendőrökre.
safi
@zombereky: én úgy gondolom, hogy mindenkivel a saját fegyverével kell harcolni. Egy pofozkodó nőnek, nem biztos, hogy a feljelentés nagy durranás, míg az, hogy őt is nyakon lehet csavarni, talán elgondolkodtató. Állhatunk valaki felett magasan erkölcsileg, ha a mi büntetéseink őt legfeljebb röhögésre gerjesztik. Talán ez eszébe jut, ha újra pofozkodni támad kedve.
Tcat
zombereky: Igen, alapvetően a rendőr valóban nem oszthatta volna le a pofont, de azért valljuk be megérdemelte! :) Ahogy safi is írta ez minden bizonnyal emlékezetesebb lesz számára, mintha bekísérték volna és mondjuk kap egy kis szóbeli ejnye-bejnyét. Így talán realizálódik benne, hogy rajta is csattanhat tenyér ha nem bír magával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.