Részletesen és nagy terjedelemben számolt be a külföldi sajtó a Képíró-perről, az esetek többségében hírügynökségi jelentések alapján.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Insurgent
Ami elég az elég! Egy 97 éves, hazáját szeretö egykori csendörröl van szó, akit ezek a vérszomjas kommunista zsidrancok fojtogattak. Képíró bácsi NEMZETI HÖS kitüntetést érdemel ezután az emberteln meghurcoltatás után! A hasonlókat kívánom nekijek a kommunizmusban való részvételük miatt! Hány "külföldi" seggfej óbégatott, mivel a kommunista csürhe nem került bíróság elé? Ami késik az nem múlik! Kommúnista csürhe, reszkessetek minden éjjel, mert még a 110 éves kommunista embernyúzót is elkapjuk!

A "partizánok" kommúnista terroristák voltak, akiket azonnal ki kellett volna végezni a helyszínen, tárgyalás nélkül, nem elfogdosni öket ...
senkifia
Amíg Zuroff úr és a Simon Wiesenthal Központ munkatársainak honfitársai ártatlan palesztín gyerekeket és nőket bombáznak halomra szinte havi rendszerességgel, nincs jogi alapjuk a működésükre!!!

Ana Frenkelnek pedig sok szeretettel üzenem, hogy a magyar nép 1945-ben befejezte harcait, háborúit szomszédaival és a fennálló nézeteltérések rendezését SZEMBEN AZ Ő NÉPÉVEL NEMZETÉVEL békés eszközökkel igyekszik megoldani, bármely párt vezesse is az országot! Talán példát vehetnének hazámról és csodálatos népéről!!!!
csutak
Elfogadom a bíró bölcs döntését!
Bölcsen elfogadta a tények hiányát! Ha elítéli az a jog halála lett volna, mert a politikai elvárásokon kívül semmi nem utalt a bűnösségre.
Valahol itt kezdődik az emberi és szakmai tisztesség!
Köszönet a bírónak a szakmai bátorságért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.