Most nem Gyurcsánnyal, hanem Bajnaival keverték össze külföldön. Hogy is lehetne elfelejteni azt, amikor a svéd televízió képernyőjén a meccset Csányi Sándor mellett élvező Orbán Viktor alá lazán odaírták, hogy Gyurcsány Ferenc? Most Portugáliában derült ki, hogy arrafelé nem evidens, ami már kétharmadba van öntve, nevezetesen az, hogy Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke. A kormányfő csak azért ment Lisszabonba, hogy megnézhesse a Sporting-Videoton Európa Liga-meccset, erre nem elég, hogy az eső miatt elmaradt a mérkőzés, ráadásul a Videoton továbbjutási esélyei is elszálltak. És ha mindez nem lenne elég, Orbán látogatásáról még fel is töltöttek egy képet a Videoton ellenfelének honlapjára, a fotó alá pedig portugálul odaírták, hogy Bajnai Gordont lenyűgözte a klub nagysága.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Te jó ég, pedig miből maradtak ki a Portugálok?!!!:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Manno István: Való igaz, mi itt mind szellemi leépültek, tudatlanok, vitaképtelenek és minden egyebek lennénk,ahogy Nagyságod kinyilatkoztatta. Nem is értem, hogy volt képes silány társaságunkba, egy elvadult félázsiai horda tagjai közé leereszkedni a Mindentudás Walhallájából, a Bölcsességek Tárházából, felkelvén a Zseniálisok Kerekasztala mellől! Köszönjük Onnek, mint a Minden Tudományok Omnipotentjének a bölcs gondolatok özönét! Árulja el, mit is keres közöttünk?..
Obuda
valoban ciki ha egy volt m.elnököt összekevernek O.V.-al!
bakegya
Szerencsések,nem vesztettek vele semmit,csak nyertek!
Csizmás Kond
@Obuda: Inkább az a ciki, hogy egy újságíró tudatlanságát összekeverik Portugáliával.
pattantyus rozsa
@Bourne: Lehet hogy te sem ismernéd meg a portugál miniszterelnököt a Vidi stad. ionjában.Hacsak arról nem hogy nálunk megkülönböztetett figyelembe részesülne.Bármelyik országból jött is.
dr. prédikátor
Mi van? kinyitották valamelyik zárt osztályt???Hirtelen mennyi elmeháborodott került elő!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.