Holtan találták pénteken Londonban azt a kórházi ápolónőt, aki egy ausztrál rádióállomás megtévesztő telefonhívásáról elhitte, hogy a brit uralkodó és fia kér felvilágosítást a brit trón várományosa, Vilmos herceg várandós feleségének állapotáról.

Az ápolónő továbbította a hívást arra az osztályra, ahol Katalin hercegnő feküdt, és a személyzet bizalmas orvosi adatokat szolgáltatott ki a hercegnőről a hívóknak.

Katalin hercegnőt hétfőn kellett a VII. Eduárd királyról elnevezett londoni magánkórházba szállítani hirtelen támadt heveny terhességi rosszullétei miatt.

Nem sokkal később a 2Day FM nevű ausztrál kereskedelmi rádióállomás két műsorvezetője felhívta a kórházat, II. Erzsébet királynőnek, illetve Károly trónörökösnek adták ki magukat és így szereztek információkat Katalin állapotáról.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"Az ápolónő továbbította a hívást arra az osztályra,"

Nem Katalin ápolója volt,hanem csak egy ügyfélszolisnak volt kevés a bére !
vukkocska
Szegényt nagyon sajnálom. Ilyen gyilkos hatásai vannak a médiahajhászoknak. Unodrító, sem istent, sem embert nem ismernek azért, hogy valami szenzációt szolgáltassanak. Remélem az a két elmebeteg ezen most kicsit elgondolkodott. Ők biztosan nem lesznek öngyilkosok, de vissza sem vonulnak a szenny-újságírástól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.