Előzetes letartóztatásba helyezték pénteken Belgrádban Miroslav Miskovic milliárdos oligarchát, Szerbia leggazdagabb és egyik legbefolyásosabb emberét.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Lehet követni a példát, kedves magyarok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@Mobil123: Ezt nem is tudtam. Szóval testvére is volt/van? Ez az info annyira nem meglepő számomra, eléggé lekezelő stílusa van, nem lehetett véletlen, hogy Antall József jobbkeze volt. Ő sem arról volt híres, hogy a NÉP barátja lett volna.
lópicigáspár
Csányi, Simicska, stb. Jól mutatnának a címlapon. Mondjuk a police.hu oldalon a gazdasági bűncselekmények rovatban! :-)
Mobil123
@QQCSI: Hát hogy él e még azt nem tudom, mert már az Édesapám is 79 éves, és gondolom ő öregebb volt nála. De sz@rházi banda ez az egész. elfelejtették, hogy honnan jöttek, mit csináltak anno. Undorító egy rohadékok.
Január
Jól kamatoztatta a kapcsolati tőkéjét Miskovic, van ilyen nálunk is szépszámmal. Addig jár a korsó a kútra míg hagyják, itt még hagyják.
QQCSI
@Mobil123: Boross Péter 1928-ban született. Nem munkás-paraszt családból származott.
hu.wikipedia.org/wiki/Boross_P%C3%A9ter
Mobil123
@QQCSI: Én a testvérére gondoltam. de így sem rossz. Hát hogy Péter úrfi milyen rangban volt akkor arra most hirtelen nem emlékszen bár mondta Apu. (hadnagy??)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.