Tőkés László európai parlamenti képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke nyilatkozatban ítélte el, hogy a Kós Károly Alapítvány és a Táncsics Alapítvány szervezésében szerdán Markó Bélának, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) volt elnökének meghívására Mesterházy Attila, az MSZP elnöke előadást tart a nemzetpolitika aktuális kérdéseiről Kolozsváron.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
@marlin: Biztos hiánya van . Na -gondolta-mondok pár hülyeséget oszt mindjárt baszogatni fognak .))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@profon: Kétségbe vonom ennek a marhának a magyarságát. Aki ilyen analfabéta módon ír, fogalmaz,és a tetejében " kandiditusnak ".meg fizikusnak adja ki magát, az egyéb aljasságra is képes.
bosszants
Orbánnak volt joga bele ugatni a Román belügyekbe?
Ez a pöcs miért ne próbálkozhatna?
Ő legalább nem visz sportszatyorban halotti hamvakat.
profon
@nahát: Szóval te tényleg elhiszed ,hogy Viktor zavarta el az Oroszokat ? !
Vagy talán ,hogy Zsoltika igazi keresztény ,mert annak hazudja magát ?
Vagy esetleg ,hogy van konzultáció a "zemberekkel" ?
Nem hiszem ,hogy hiszed ! :))
silber13
@Manno István: Ha nem tudsz arabusul, ne beszélj arabusul. Ha a román diktátor nevét képtelen vagy helyesen leírni, hát ne erőlködj. Mert ugye nem " Csaucseszku" mint ahogy írni méltóztatik, hanem leginkább Ceausescu. Túró vagy te, nem kandidátus, még csak fizikus sem, legfeljebb udvart takarító segéderő a KFKI-nál.
silber13
Ja, és hivatásos bérgyűlölködő...
tűzróka1939
@Manno István: Igen hallottam csacsuszkúrúl :) A liberó közönségestársaság vizimentő csapatának volt a hajó szárazon tartója . kb. ennek is annyi értelme van mint a kérdésednek:). Adok egy jó tanácsot :NE IDEGESKEDJ MIKOR ÍRSZ . Légy nyugodt ,mint nyúl a hurokban és akkor értelmezhető lesz az írásod . Vili "uriember" ? ha már én szerinted köcsög vagyok . Látod,látod ez a különbség kettőnk közt . Az egyik érvel a másik gyaláz !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.