Tüntetést szerveztek péntek délután 3 órára Brüsszelben a „Fidesz és Orbán Viktor drasztikus intézkedései" ellen. A szervezők szerint az esemény Facebook oldalán már több mint háromszázan jelezték részvételüket. „Meddig mehet el egy EU tagállam kormánya anélkül, hogy komoly elítéléssel, szankciókkal találkozna az Európai Unió és annak polgárai részéről?" - teszik fel a kérdést a sajtóhoz eljuttatott felhívásukban. A magukat közelebbről meg nem nevező szervezők szerint Brüsszelben is meg kell hallják a magyar állampolgárok hangját, „hogy Orbán szembesüljön vele, a Fidesz antidemokratikus, Európához nem illő tevékenysége és rendelkezései nem láthatatlanok".

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
@kopeba: Csak álcázza a nagyságát a külföld előtt. Mert akkor biztosan elrabolták volna tölünk, A hó is észrevette, hogy nincs itthon és Gyurcsány meg Bajnai utasítására beborította az országot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Egyet ajánlok mindenkinek: Olvassátok el Ady Endre a "Hadak útján" c. versét.

Borzasztó, hogy ez milyen aktuális.
Orbán pedig süllyedjen el szégyenében.
mariaberta
Na ez aztán az Orbán-kormány eredménye. Már ott is utálnak bennünket.
kerék
@silber13: Kiadok majd egy könyvet, " Orbán Viktor Jótettei" címmel. Két lapból fog állni, az is üres lesz...
Ellenben ki kéne adni egy " Orbán Viktor Hazugságai" könyvet, csak az már természetvédelmi szempontból lehetetlen , túl sok fát kéne kivágni a lapoknak...
RÁKOS
@kopeba: igen a legnagyobb hanem a legéslegnagyobb ...nála csak a jó isten nagyobb
RÁKOS
én sem értem hogy ezt a gigászi hatalmas embert miért kell anyira ellenzékieskedni europának az Orbán egy fenomén egy szuper men egy istennn...akkinek a Merkel még a cipőjét sem füzhetné be sőt mi tőbb az ernyőjét sem vihetné ...mi a bajuk ellene???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.