A szíriai felkelők bevallották, ők használtak ideggázt Damaszkusz közelében – tudatta egy AP-forrás. A beszámoló szerint a fegyvert Szaúd-Arábiából kapták. Korábban több szakértő is arról beszélt: a vegyi fegyveres támadás kizárólag bizonyos ellenzéki csoportoknak állhatott érdekében. Ismert, az ellenzékiek a kormányoldalra próbálták hárítani a felelősséget, nem először. A Damaszkusz-külvárosi (gútai) szíriai felkelők állítólag beismerték az Associated Press (AP) tudósítójának, Dale Gavlaknak, hogy ők voltak a felelősek a múlt heti vegyifegyver-támadásért, amit a nyugati hatalmak Bassár el-Aszad erőinek tulajdonítottak. Gavlak – az Infowars.com tudósítása szerint – állítólag számos interjút készített orvosokkal, helyi lakosokkal, lázadó harcosokkal és családtagjaikkal. Sokan közülük úgy vélik, hogy a lázadók a szaúdi hírszerzés főnökétől, Bandar bin Sultan hercegtől kaphattak vegyi fegyvereket.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Polygoner
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Polygoner
Akkor most, hogyan fog kopasz barack teremni?!:D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Polygoner
Akkor most, hogyan fog kopasz barack teremni?!:D
Dalton
@Polygoner: Semmi gond, jön a nyuszika-szindróma!
Dr. Felipe
Hát ha nem az mno írta volna akkor el is hinném. Csak nehogy kamu legyen az a bizonyos AP forrás mint az összes többi az mno nál.
SwordFish
@Dr. Felipe: Az egész net tele van vele "angolul", az egész angol nyelvű sajtó híreit is biztos a Magyar Nemzet találta ki. >:-))

Elképesztő, hogy egyesek annyira utálják a Fideszt, hogy a Magyarországon kívűli valóságot se képesek látni emiatt! :-D
SwordFish
@Polygoner: Szaúdi királyi családtól kapják a fegyvereket, ők meg az USA csókosai. Prutty! :-D
SwordFish
@Dalton: Ja, a CIA majd rámondja az Asszadra, hogy csúnya, és az a valóság. Aki mást állít, az a nemzet ellensége és terrorista ! :-D
Polygoner
>>> Csicsmann László >>> a Corvinus egyetem docense korábban kifejtette: azok a csoportok, amelyek végrehajtották ezt a szóban forgó támadást, pontosan tudták, hogy ezzel a „rezsim átlép egy olyan határt”, amely elvileg külső beavatkozást is generálhat. Ezért a szakértő szerint a vegyi fegyveres támadás kizárólag bizonyos ellenzéki csoportoknak állhat érdekében.

>>> Nógrádi György >>> biztonságpolitikai szakértő is arról beszélt: a vegyifegyver-támadás a szíriai ellenzék céljait szolgálta. Szerinte számos ponton sántít a felkelők verziója, miközben nyugati hatalmak ezekre a kétes információkra hivatkozva indítanának háborút Szíria ellen.
Dalton
Nógrádi György a kezdetektől ezt mondta!
Dr. Felipe
@SwordFish: Tudod a mn sokszor hazudik úgyhogy én nekik nem hiszek.
noncsidudi
Az USA irányítói számára világos, hogy abban a pillanatban amint egy pár ország más valutában kezdi árusítani az olajat, az azonnal egy láncreakciót fog beindítani és a dollár összeomlik. Teljesen tisztában vannak vele, hogy semmi más nem ad értéket a dollárnak. És ahelyett hogy beismernék hogy a dollár az utolsókat rúgja, a hatalom inkább egy számításokkal teli áldozatot hoz. Úgy döntöttek hogy az amerikai hadsereg nyers erejét használják, hogy eltiporjanak minden ellenállást.

Forrás: webhir.com/1588_sziria.html#ixzz2duGlkAgq
Polygoner
@noncsidudi: Egy agresszornak nem kell valódi casus belli!
Ki tudja találni azt, amit annak érdekében megtett!
Polygoner
"Az igazság itt van ! Szíria és a Közel-Kelet valódi történelmi háttere - Úton a 3. világháború felé

Miért támadta meg az USA Líbiát, Irakot, Afganisztánt és Jement? Miért működnek közre Amerikai ügynökök Szíria destabilizációjában? És miért olyan elszánt az amerikai kormány Irán legyőzésével kapcsolatban?
(Figyelembe véve azt a tényt, hogy Irán egyetlen országot sem támadott meg 1789 óta.)
És mi a következő lépés? Merre tartunk?"

webhir.com/1588_sziria.html#ixzz2duGlkAgq
noncsidudi
Sakktáblán játszanak.. már mindent körbelőttek, Szíria kell még Iránhoz..
magyarbakancs
2014-ben lesz az 1 világháború kitörésének a 100 évfordulója.
Méltón kellene meg ünnepelni nem?
Egy 3, világ háború közeli élménnyel.
Mert semmi nem drágább mint az ember élet.
Miután nincs értéke.
Értéke az olajnak,földgáznak van.
vakvillám
Süketek párbeszéde ,minha valaki saját magával kommentelne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.