A moszkvai Komszomolszkaja Pravda internetes kiadásában közölte: Szergej Szmoljanyinov szevasztopoli önkormányzati képviselő és harminc társa levélben kérte Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy küldje be az orosz csapatokat Ukrajnába. "Miután az ukrán nemzet és legálisan megválasztott elnöke, Viktor Janukovics elutasította az Európai Unióval való rabló társulási szerződés aláírását, a nyugati hírszerző szervezetek és ügynökeik megpróbálják megdönteni az ország törvényes vezetését" - idézte az Onet.pl a levél szövegét, ami eredetileg egy szevasztopoli hírportálon jelent meg. "Kérjük, nyújtson katonai és minden más szükséges segítséget a testvéri nemzetnek, az ukrán kormánynak és elnöknek az ország szuverenitása, a Krím és más ukrán területek orosz nemzetiségű lakossága védelme érdekében. Kérjük, egyeztessék az ukrán kormánnyal az Orosz Föderáció fegyveres erőinek az ország területére való bevonulását. "

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Turbó Pasi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Arra nem gondol senki hogy az ukrán kormány nem akar az Unió rabszolgája lenni???Nem jut eszébe senkinek hogy az Unió mit csinált a mi országunkból???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Ukrajna most éli át azt, amit 1956-ban mi.
A nyugat őket is szarban hagyja,mint akkor minket.
SELIG
Kell a gáz. Európának is, nekünk is.
dr. prédikátor
Arra nem gondol senki hogy az ukrán kormány nem akar az Unió rabszolgája lenni???Nem jut eszébe senkinek hogy az Unió mit csinált a mi országunkból???
Dr. Felipe
Azt azért ne felejtsük hogy nem a külföldi ügynökök, hanem az ukrán EU párti emberek tüntetnek Klicskóval az élen a kormányhivatal előtt.
Azok az idők már elmúltak mikor orosz csapatok csak úgy bevonultak más szuverén országok területére.
Ukrajna az unióhoz való csatlakozása vagy nem csatlakozása, ukrán belügy.
pbalage
aztapaszta, ne avatkozzunk be, legyen meg nekik is az 56-uk végre!
Josla
Az oroszok jóvátehetnék '56-ot, és bevonulhatnának MAGYAROSZÁGRA is, és kiverhetnék innen is az EU-t!!!
Hess unió, hess hess hess!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.