Tőkés László volt református püspök újranősült múlt szombaton. Új felesége Lévay Tünde, aki általános iskolai zenetanár a magyarországi Gombán – adta hírül a Maszol.hu. Az egyházi esküvőt is a Pest megyei településen tartották.

A Magyar Szó Online-nak az újdonsült feleség ismerőse árulta el, hogy Gombán már mindenki tud Lévay Tünde terhességéről. Nehéz is lenne nem észrevenni, mert már a nyolcadik hónapban van.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
De hát drága testvéreim az úrban, az a gyermek bűnben fogant. Most mit szolnak ehhez a mi szent életű és tiszta erkölcsű, kdnp-s honatyáink és hon anyáink! A prédikációs könyv 16-ik fejezete azt mondja, akkor higgy kdnp-s képviselőnek és tökös tökés lacinak ha ló legel a sírján!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@Csizmás Kond: Igen, a reformatus vallas nem olyan szigoru, en csak arra gondoltam, hogyha mar valaki a puspoksegig vitte , de megsem gyakorolja a "beosztasat", azert legalabb a joizles miatt nem vezeti meg reformatus oltar ele sem a "megesett" matkajat, nagy pocakkal... Dehat Tundecskenek nagyon fontos lehetett, ha ebbe is belement...Tudod, en nem vagyok sem pap - sem papne -, de a kepemrol lesult volna a bor, ha egy ilyen oreg muksoval, meg ekkora pocakkal kellett volna landolnom az oltar elott,...Ha majd kepeket is latunk a frigyelesrol, es kiderul, hogy az ifju ara raadasul meg feherben is eskudott, mirtuszcsokorral a kezeben, hat (nemletezo) t@kon bokom magam...:o)))Szegeny esketo pap, mi ujat tudott vajon mondani a predikaciojaban nekik? Nagyon vizualis vagyok, es el tuidom kepzelni,...:o)) Most huzok lefekvore, mert nekem mar 3-a van, iszonyu szelviharral...:o(( Legyen jo napod...:o))
Csizmás Kond
@Tootsy: Szerintem te még ismersz olyan személyeket akik hasonlóképpen viselkedtek...
Tootsy
@Csizmás Kond: Nyertel! Es mar ott is nagyon visszas volt minden, de foleg a pihego 6 honapos terhes szemermes ara! Feherben!...:o))
mariaberta
@GeoCravker: Kiegészítésként figyelmedbe ajánlom Andassew könyvét: Ne vígy minket a kísértésbe..
Ez nem regény, hanem Tőkés és első felesége, valamint gyermekei között lebonyolított levelezések ismertetése, melyeket a volt feleség bocsátott Andrassew rendelkezésére.
Épületes olvasmány .
kamazuka
Gyermeke születik,érted? Az szép dolog ám!
Ott lenni,mikor világra jön?
Elmondhatatlan.
Szvetlana
Képmutató Brüsszeli kurafi. Idenyalunk? odanyalunk? Először az MSZMP-nek, amiből majdnem Nobel békedíj lett, aztán jól jött az Orbáni segg is, ha ló nincs szamár is jó alapon.
Otthon verte az asszonyt, itt meg fölcsinált egy másikat. Szégyellje magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.